Levering

Dit is afhankelijk van de betaalwijze. Producten besteld en betaald met Afterpay, Ideal, Mistercash en creditkaart worden op werkdagen voor 17:00 uur besteld de volgende dag geleverd.
Je krijgt aan het einde van de dag een track en tracé code van ons,  hierop kan je zien hoelaat het pakket ongeveer word geleverd.
Ben je niet thuis op moment van bezorgen dan probeert de pakket bezorger altijd je pakket te leveren bij de buren kan of mag dit niet dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde Parcel shop hier kan je het pakket zelf afhalen. 
Bij ons is de verzending altijd gratis, ongeacht het bedrag wat u besteld.
Wij maken gebruik van de DPD. Je krijgt altijd een track en tracé code toegestuurd. Hiermee kan je je pakketje volgen. Voor inhoudelijke vragen over de verzending raden wij je aan om contact op te nemen met de DPD.  Voor vragen omtrent je bestelling kan je ons altijd even bellen of mailen.
DPD levert niet aan een postbus. Rembours zendingen worden altijd verstuurd met PostNL.
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging van de bestelling, dit is tevens je factuur. Geen e-mail ontvangen? Check in dit geval even de ongewenste email box. Mocht hij hier niet in staan dan kan het wezen dat je e-mailadres niet correct is. We raden je aan om dit even te melden via onze klantenservice. We helpen je hier graag even verder!
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen worden alle bestellingen direct verwerkt waardoor annuleren meestal niet mogelijk is.  Bel direct met onze klantenservice om te vragen wat de mogelijkheden zijn op dat moment.
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.