Voordeelpakket remschijven & remblokken achterzijde voor Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark

Zeker weten of dit product past?
Vul uw kenteken in om te controleren of dit product op uw auto past.

- 65%
215,62
75,47
Prijs per voordeelset
Nu besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie
Compleet pakket voor 2 wielen
Nu besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie met onze extra check

Artikelnr: voordeelpakket-15952-36935

Altijd
zekerheid!
Past dit onderdeel echt op mijn auto? Lees meer over onze check

Wat zit er in de doos?

  • 2 remschijven
  • 4 remblokken
  • 4 bouten
  • 1 flacon reiniger (per bestelling)
  • 1 tube keramisch vet (per bestelling)

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Producteigenschappen

  • 1e keuze van meer dan 10.000 garages
  • Gemaakt in Europa
  • Exacte pasvorm

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Hoeveel extra voordeel krijg ik?

ArtikelNormale prijsExtra korting
2 x
Remschijven
€51,33€2,42
1 x
Remblokken
€27,77€1,21
€79,10€3,63
Prijs voor de gehele set
75,47
Specificaties

Product specificaties

Ø Buiten diameter
251 mm
Aantal wielbouten
5 -gat
dikte
10 mm
Min. Dikte
9 mm
Totale hoogte
50,5 mm
type
Massief
Naafdoorsnee [mm]
59 mm
Oppervlakte
Gecoat
Gewicht
3,6 kg
Remsysteem
LUCAS/TRW
Hoogte
49,9 mm
Breedte
89,8 mm
dikte
16,4 mm
Bijzonderheden
Zonder ingebouwde slijtagesensor
Gewicht
0,83 kg
Merk

Over het merk All Brake Systems/ ABS

Wij verkopen auto-onderdelen van het merk All Brake Systems. Ook wel afgekort als ABS. Het onderdelenpakket van ABS omvat remonderdelen, stuur- en chassisdelen en wiellagers. Kortom de onderkant van de auto. Onderdelen van ABS worden al sinds 1978 geleverd. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 garages door heel Europa ABS als eerste keuze.

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen. Het merk is dan ook al meer dan 40 jaar een veilig en vertrouwd begrip in de automotive wereld.

Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en modellen in alle Europese landen.

Veelgestelde vragen
Hoe lang remschijven mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remschijven ongeveer 80.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en kunnen ze langer mee gaan. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval ook een hogere kwaliteit remschijf.
Remschijven moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. De minimale dikte is afhankelijk van de remschijf die je op je auto gemonteerd hebt. Onder de kop ‘specificaties’ vind je de minimale remschijfdikte. Verder dienen de remschijven vervangen te worden wanneer het stuur trilt bij het remmen of wanneer het remvermogen is afgenomen.
Als je voor het eerst remschijven gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutel set met torx en inbus? Dan is het vervangen van remschijven al goed te doen. Neem er de eerste keer 2 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Bekende standaard kwaliteit merken zijn Bosch, TRW, All Brake Systems (ABS), ATE en Zimmermann. Wij leveren standaard kwaliteit remschijven van het merk All Brake Systems (ABS). Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo of Brakemax remschijven en remblokken.
Nee, wanneer je je remschijven vervangt is het de gouden regel om ook remblokken gelijk mee te vervangen. Waarom zul je denken? Dit komt omdat remblokken inslijten op de remschijf. In geval van nieuwe remschijven wil je dat de nieuwe remschijven worden ingesleten met een nieuwe remblok. Alleen dan krijg je een ideale afslijting van de remblokken wat zorgt voor optimale remprestaties. Andersom is dit echter niet nodig.
Op de standaard kwaliteit remschijven kun je het beste ook standaard kwaliteit remblokken plaatsen. Deze zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor optimale remprestaties. Verlang je iets meer van je remmen maar wil je niet gelijk duurdere remschijven aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een upgrade met remblokken van Brembo. Deze zijn van een hogere kwaliteit en geven je misschien wel net het verschil waar je naar op zoek bent.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remschijven zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remschijven zo’n 80.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remschijven. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Hoe lang remblokken mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remblokken ongeveer 50.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en rij je er meer kilometers mee. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval de hogere kwaliteit van Brembo.
Remblokken moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. Dit wordt vaak aangegeven door een lampje op je dashboard. Deze wordt aangestuurd door middel van een slijtindicator. Heb je geen lampje voor de remmen op je dashboard? Dan kan het zijn dat de remblokken op je auto zijn uitgerust met een akoestische slijtindicator. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de remblokken een scherp schurend metaal geluid maken zodra deze versleten zijn. Dit is duidelijk hoorbaar.
Als je voor het eerst remblokken gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutelset met torx en inbus? Dan is het vervangen van remblokken goed te doen. Neem er de eerste keer 1,5 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Dat is niet altijd nodig. Remblokken gaan minder lang mee dan remschijven en slijten bovendien op de remschijf. Daarom is het bij remblokken niet nodig om ook gelijk de remschijven te vervangen. Zoals andersom wel het geval is. Natuurlijk wil je wel voorkomen dat je 10.000 km later toch je remschijven moet vervangen en daarom ook weer nieuwe remblokken moet plaatsen. Dus kijk voordat je de remblokken gaat bestellen ook gelijk of de remschijven aan vervanging toe zijn. Dat kan je weer een besparing opleveren in de toekomst.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of in het rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Standaard kwaliteit remblokken zijn vergelijkbaar met de kwaliteit remblokken waar je auto mee afgeleverd is. Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo remblokken.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remblokken zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remblokken zo’n 50.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remblokken. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Ja, dit artikel past op uw auto. Uit onze database blijkt dat dit product het vaakst is verkocht voor uw autotype. In 80% van de gevallen klopt dit ook. Voor extra zekerheid vragen wij na elke bestelling om het chassisnummer. Hiermee controleren we uw bestelling ook nog in het dealersysteem van uw auto. Zo krijg u altijd de passende spullen.
Ja, bij ons krijgt u altijd 2 jaar garantie.
Jazeker. Wij zijn de moeilijkste niet. Wilt u het product retourneren? Dan kan dit binnen 100 dagen.

Zeker weten of dit product past?
Controleer via uw kenteken of dit product past op uw auto.

Geen kenteken?

Tip!

  • U kunt ons altijd bellen op 0341 267 637 als u nog vragen heeft over dit product.
  • Wij hebben een vakkundige Nederlandse helpdesk.

21 product-reviews voor dit product

Voor deze voordeelpakket hebben wij 21 reviews met een gemiddeld cijfer van 4,38 van 5.

Geen afbeelding

Willy S (Op 29-12-2018)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Top uitleg en goeie product dit 5 sterren zeker waard.
Geen afbeelding

Pedro van den C (Op 06-04-2020)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Perfecte levering ! Strak uitgevoerd
Geen afbeelding

Lander T (Op 20-08-2017)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Goede ervaring, ook omdat men wat vergeten was werd er alsnog gelijk voor gezorgd dat de artikelen werden na gezonden.
Geen afbeelding

Boy J (Op 19-09-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
alles gewoon goed verzorgd
Geen afbeelding

Krijn A (Op 29-05-2021)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Levering en service tip top in orde. Er wordt zelfs gekeken of de onderdeel wel past op de voertuig aan de hand van de chassisnummer.
Geen afbeelding

Ids L (Op 24-09-2022)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Tevreden
Geen afbeelding

Yvan M (Op 28-01-2018)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Al vaak hier besteld, mooie prijzen, er zijn andere shops dit dit ook verkopen maar allemaal duurder, laatst had ik bij een andere shop gekocht, wat een ramp zeg! Hadden geen eens een Nederlandse helpdesk! Wat fijn is het dan om weer bij jullie te kopen
Geen afbeelding

Quirijn G (Op 18-05-2020)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
de volgende dag had ik het al in huis, top!
Geen afbeelding

Nino B (Op 13-12-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
ik was zeer verrast over de hoeveelheid onderdelen en de keuze aan onderdelen voor mijn auto. En ook de prijzen en de snelheid van levering was ik heel blij mee. in de toekomst zal ik zeker van jullie service gebruik maken.
Geen afbeelding

Wiro P (Op 05-04-2021)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Heel duidelijk en heldere communicatie via de website. Supersnel geleverd!!????????
Geen afbeelding

Gertjan E (Op 02-07-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Nette prijs snelle verzending alles dikke prima
Geen afbeelding

Ruud I (Op 14-11-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Snelle levering, prima webwinkel. Netjes gebeld over de bestelling om de juiste onderdelen te controleren en bevestigen.
Geen afbeelding

Nicolaas R (Op 08-12-2017)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Wederom zeer tevreden! autopartsonline heeft mij meerdere malen perfecte onderdelen geleverd voor mijn auto's. Elke fase van de verzending wordt duidelijk per mail doorgestuurd, met als doel.... Een tevreden klant ????
Geen afbeelding

Jacques W (Op 05-07-2017)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Goed gereld snelle levering.
Geen afbeelding

Emmanuel U (Op 28-09-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Geweldig en keurig geholpen door telefoon En heel snel bezorgt groetjes Monieksnelle levering en de extra check zorgt ervoor dat de onderdelen ook kloppen,
Geen afbeelding

Frederik F (Op 29-10-2019)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Alles is goed gegaan en geleverd
Geen afbeelding

Kenneth V (Op 28-09-2021)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Heb vd week voor het eerst bij AutoPartsonline besteld, kreeg per omgaande een heel sympathieke medewerker aan de lijn, die aanvullende info vroeg, om mij zo goed mogelijk te helpen. Daags erop werd de bestelling netjes thuis bezorgd, prima verpakt en teg
Geen afbeelding

Hubert O (Op 26-06-2017)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Volgens afspraak op tijd geleverd
Geen afbeelding

Martinus H (Op 27-10-2018)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Snelle service zoals ik van jullie gewend ben! De montageinstructies die erbij zaten waren super duidelijk.
Geen afbeelding

Scott K (Op 22-12-2017)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
super snel geholpen met juiste spullen voor een mooie prijs
Geen afbeelding

Igor N (Op 27-10-2022)

Auto: Alfa Romeo 156 1.8 16v T.spark
Geweldig ik heb gehad wat ik bestelde, gekocht voor weinig, ook de volgende dag in huis, dus bestel ik voortaan mijn spullen bij jullie omdat jullie verstand van zaken hebben, dat kunnen andere bedrijven niet zeggen, zal geen namen noemen. Gewoon top.
Toepasbaarheid
Dit product past ook op
Alfa Romeo
Bekijk alle 2 modellen
156 (932_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.6 16v T.spark
09-1997
09-2005
1.8 16v T.spark (932.a3)
09-1997
10-2000
156 Sportwagon (932_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.6 16v T.spark
01-2000
09-2005
Standaardnummers
0060569164
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
164062610001
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
60569164
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
60602161
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
60653479
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
60658566
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
60743390
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
60801390
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
60801753
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
60801786
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
60801787
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
60811787
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
71738911
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
71738912
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
71770931
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
82418684
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
82439939
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
82440275
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
71772244
FIAT / LANCIA
7789267
FIAT / LANCIA
82466392
FIAT / LANCIA
60814804
LANCIA
80699
SPIDAN
8DD 355 101-961
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 101-971
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 124-981
HELLA / HELLA PAGID
24.0110-0209.1
ATE
410209
ATE
51804
PAGID
51804PRO
PAGID
186290
VALEO
0 986 478 341
BOSCH
0 986 479 B31
BOSCH
478 341D
BOSCH
F 026 A01 157
BOSCH
17754
LEMFu00d6RDER
92046900
TEXTAR
92046903
TEXTAR
561340CH
CHAMPION
561340J
JURID
561340JC
JURID
561340JC-1
JURID
561329B
BENDIX
353611511550
MAGNETI MARELLI
360406021100
MAGNETI MARELLI
360406021105
MAGNETI MARELLI
361302040185
MAGNETI MARELLI
431602040630
MAGNETI MARELLI
MDC 386
MINTEX
MBD 545
MOPROD
BDC 3504
QUINTON HAZELL
BDC4315
QUINTON HAZELL
BSF 3504
QUINTON HAZELL
14079
FEBI BILSTEIN
DF1739
TRW
08.3126.20
BREMBO / BRADI
08.3126.21
BREMBO
08.3126.24
BREMBO
08.3126.76
BREMBO
DDF 067
FERODO
DDF067-1
FERODO
DDF067C
FERODO
110.2208.20
ZIMMERMANN
110.2208.52
ZIMMERMANN
9072129
FTE
9082017
FTE
BS3504
FTE
BS3504B
FTE
74 91 4079
SWAG
8120 10133
TRISCAN
8120 10133C
TRISCAN
1.1511.5.5
BRADI
BG 2386
DELPHI
6110227
METZGER
BS 7337
BRECO
BV 7337
BRECO
815303015
OBTEC A/S
3265
SEBRO
BN-0449
AKEBONO
BN-0449E
AKEBONO
BBD4913
BORG & BECK
BS 3504
FAG
23-0368C
METELLI
RDP088
DOYEN
209926
NK
319926
NK
BS-1490
OPTIMAL
BS-1490C
OPTIMAL
DC13.101
FRIGAIR
15042
MAPCO
215 523 0001
MEYLE
6138.10
REMSA
6149.00
REMSA / ROADHOUSE
DP-0202
JAPANPARTS
DP-0202C
JAPANPARTS
78BD8684-2
ICER
V24-40005
VAICO
HP57304
HAVAM
NBD338
NATIONAL
A2163P
LPR
A2163PR
LPR
DF648
TRUSTING
RAD1045C
REMY
FO 2124
ROULUNDS BRAKING
61-00-0202
ASHIKA
61-00-0202C
ASHIKA
WN429
NECTO
142.188
CAR
HPD 188
CAR
D1168
MGA
PB 1471
RHIAG
PB 1471C
RHIAG
DI953460
Brake ENGINEERING
DSK743
APEC
SDK6199
APEC
PCD11812
DON
BD-8684
FREMAX
3363200200
JP GROUP
6017394
GIRLING
14079 E
AP
14079 V
AP
X 14079
AP
6149 00
KAWE
5026
PILENGA
BD0648
fri.tech.
19-8684
E.T.F.
800-368C
CIFAM
1110030
D6149.00
WOKING
628.1733
VILLAR
RD01051
RAICAM
ADV1843132
BLUE PRINT
24011002091-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24011002091PR-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24011002091-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BDA1138.10
OPEN PARTS
BDR1138.10
OPEN PARTS
19-0981
MAXGEAR
19-0981MAX
MAXGEAR
19-0981SPORT
MAXGEAR
80-1574
IJS
ADC1806
COMLINE
AND6558
COMLINE
LVBE205
MOTAQUIP
98113
VEMA
B1.G210-0209.1
GALFER
10302921
ALANKO
610202
JAPKO
610202C
JAPKO
103134
KAMOKA
B130298
DENCKERMANN
C4D008ABE
ABE
ALF101
JURATEK
WGR0067-1
WAGNER
BD1878
DJ PARTS
PRD5228
PROTECHNIC
6053010
KRAFT AUTOMOTIVE
6020-9926K-SX
STELLOX
6020-9926-SX
STELLOX
CD6067S
BREMSI
PBD8375
NAPA
71712910
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
71752987
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
71770990
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
77362257
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
77362343
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
9945775
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
99457750
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
9946568
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
99465680
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
9948577
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI
9951193
ALFA ROMEO / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
9947916
LANCIA
9950821
LANCIA
32167
SPIDAN
8DB 355 018-291
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-2827.2
ATE
602827
ATE
T5102
PAGID
301581
VALEO
670581
VALEO
D00013440
RUVILLE
0 986 424 506
BOSCH
0 986 494 020
BOSCH
0 986 TB2 276
BOSCH
26215
LEMFu00d6RDER
21606 166 2 4 T4064
TEXTAR
2160601
TEXTAR
571908CH
CHAMPION
571908J
JURID
571908B
BENDIX
363700205102
MAGNETI MARELLI
363700423067
MAGNETI MARELLI
363702160359
MAGNETI MARELLI
363702161075
MAGNETI MARELLI
363802160167
MAGNETI MARELLI
363916060111
MAGNETI MARELLI
MDB1742
MINTEX
BLF 1044
QUINTON HAZELL
BLF 901
QUINTON HAZELL
BP901
QUINTON HAZELL
116103
FEBI BILSTEIN
16245
FEBI BILSTEIN
GDB1147
TRW
GDB1315
TRW
P23067
BREMBO
P23067N
BREMBO
FDB995
FERODO
FSL995
FERODO
21606.165.1
ZIMMERMANN
9005545
FTE
BL1538A3
FTE
BL1538B3
FTE
72 11 6103
SWAG
74 91 6245
SWAG
8110 12003
TRISCAN
7.475
PEX
LP 1018
DELPHI
0581.10
METZGER / REMSA
1170579
METZGER
AN-4242K
AKEBONO
AN-4242KE
AKEBONO
AN-435WK
AKEBONO
D1477-8676
FMSI-VERBAND
BBP1699
BORG & BECK
BPFI-2005
AISIN
22-0113-0
METELLI
RBP123
DOYEN
221022
NK
222351
NK
10055
OPTIMAL
BP-10055
OPTIMAL
PD13.502
FRIGAIR
6773
MAPCO
025 216 0616
MEYLE
0581.00
REMSA
0581.80
REMSA
2581.00
ROADHOUSE
2581.10
ROADHOUSE
2581.80
ROADHOUSE
PP-0001AF
JAPANPARTS
181213
ICER
181213-700
ICER
V24-0067
VAICO
HP 2943T
HAVAM
HP 7186
HAVAM
HP2943
HAVAM
05P298
LPR
115.0
TRUSTING / fri.tech.
650081
ROULUNDS BRAKING
FO 650081
ROULUNDS BRAKING
51-00-00001
ASHIKA
FD6631A
NECTO
FD6631N
NECTO
PNT892
CAR
445
MGA
BD S206P
RHIAG
PA1236
Brake ENGINEERING
PAD1052
APEC
PAD943
APEC
PCP1498
DON
N-608
COBREQ
FBP-0894
FREMAX
6216128
SASIC
3063700110
JP GROUP
6111471
GIRLING
6113151
GIRLING
21606 00 702 00
BRECK
0574 00
KAWE
0581 10
KAWE
0581 80
KAWE
12-0680
E.T.F.
822-113-0
CIFAM
1050131
P4743.00
WOKING
P4813.10
WOKING
P4813.80
WOKING
626.0298
VILLAR
596
SIMER
RA.0620.0
RAICAM
ADL144235
BLUE PRINT
13046028272N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BPA0581.10
OPEN PARTS
19-0433
MAXGEAR
ADB01095
COMLINE
CBP01095
COMLINE
LVXL193
MOTAQUIP
836200
VEMA
K430300
VEMA
B1.G102-0359.2
GALFER
10300939
ALANKO
10302003
ALANKO
510001
JAPKO
BRP0943
EEC
JQ1011990
KAMOKA
JQ1013986
KAMOKA
B110921
DENCKERMANN
C2D009ABE
ABE
FK20283
KAISHIN
151-1671
WEEN
151-1783
WEEN
JCP995
JURATEK
WBP21605A
WAGNER
BP2385
DJ PARTS
PRP0098
PROTECHNIC
PRP0098-3M
PROTECHNIC
6016700
KRAFT AUTOMOTIVE
55445
ASAM
592 010B-SX
STELLOX
BD-2824
LYNXauto
JAPPP-0001AF
PEMEBLA
PF1268
PROCODIS FRANCE
BP2680
BREMSI
Vragen? Bel ons!
0341 267 637
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.