Voordeelpakket remschijven & remblokken voorzijde voor Citroen Evasion 1.8

Zeker weten of dit product past?
Vul uw kenteken in om te controleren of dit product op uw auto past.

- 58%
275,97
115,91
Prijs per voordeelset
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie
Compleet pakket voor 2 wielen
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie met onze extra check

Artikelnr: voordeelpakket-16325-36911-1141Q-39439

Altijd
zekerheid!
Past dit onderdeel echt op mijn auto? Lees meer over onze check

Wat zit er in de doos?

  • 2 remschijven
  • 4 remblokken
  • 4 achterplaatjes tegen piepen
  • 2 slijtindicatoren
  • Met ingebouwde akoestische slijtagewaarschuwing
  • 1 complete remblok montageset
  • 1 flacon reiniger (per bestelling)
  • 1 tube keramisch vet (per bestelling)

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Producteigenschappen

  • 1e keuze van meer dan 10.000 garages
  • Gemaakt in Europa
  • Exacte pasvorm

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Hoeveel extra voordeel krijg ik?

ArtikelNormale prijsExtra korting
2 x
Remschijven
€71,34€2,42
1 x
Remblokken
€31,48€1,21
1 x
Remblok montagesets
€9,28€1,21
2 x
Slijtindicatoren
€11,06€2,42
€123,17€7,26
Prijs voor de gehele set
115,91
Specificaties

Product specificaties

Ø Buiten diameter
257 mm
Aantal wielbouten
5 -gat
dikte
20 mm
Min. Dikte
18,2 mm
Totale hoogte
40,5 mm
type
Geventileerd
Naafdoorsnee [mm]
59 mm
Wielmoerboring-u00d8 [mm]
98 mm
Oppervlakte
Gecoat
Gewicht
4,93 kg
Remsysteem
BOSCH/BENDIX
Remsysteem fabrikant
BENDIX
Hoogte
68,8 mm
Breedte
139,9 mm
dikte
18,5 mm
Lengte
280 mm
Bijzonderheden
Incl. slijtage waarschuwingscontact
Aantal indicators
2 Aantal per as
Gewicht
1,68 kg
Remsysteem
BOSCH/BENDIX
Gewicht
0,05 kg
Lengte
275 mm
Aantal indicators
2 Aantal per as
Gewicht
0,03 kg
Merk

Over het merk All Brake Systems/ ABS

Wij verkopen auto-onderdelen van het merk All Brake Systems. Ook wel afgekort als ABS. Het onderdelenpakket van ABS omvat remonderdelen, stuur- en chassisdelen en wiellagers. Kortom de onderkant van de auto. Onderdelen van ABS worden al sinds 1978 geleverd. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 garages door heel Europa ABS als eerste keuze.

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen. Het merk is dan ook al meer dan 40 jaar een veilig en vertrouwd begrip in de automotive wereld.

Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en modellen in alle Europese landen.

Veelgestelde vragen
Hoe lang remschijven mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remschijven ongeveer 80.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en kunnen ze langer mee gaan. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval ook een hogere kwaliteit remschijf.
Remschijven moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. De minimale dikte is afhankelijk van de remschijf die je op je auto gemonteerd hebt. Onder de kop ‘specificaties’ vind je de minimale remschijfdikte. Verder dienen de remschijven vervangen te worden wanneer het stuur trilt bij het remmen of wanneer het remvermogen is afgenomen.
Als je voor het eerst remschijven gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutel set met torx en inbus? Dan is het vervangen van remschijven al goed te doen. Neem er de eerste keer 2 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Bekende standaard kwaliteit merken zijn Bosch, TRW, All Brake Systems (ABS), ATE en Zimmermann. Wij leveren standaard kwaliteit remschijven van het merk All Brake Systems (ABS). Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo of Brakemax remschijven en remblokken.
Nee, wanneer je je remschijven vervangt is het de gouden regel om ook remblokken gelijk mee te vervangen. Waarom zul je denken? Dit komt omdat remblokken inslijten op de remschijf. In geval van nieuwe remschijven wil je dat de nieuwe remschijven worden ingesleten met een nieuwe remblok. Alleen dan krijg je een ideale afslijting van de remblokken wat zorgt voor optimale remprestaties. Andersom is dit echter niet nodig.
Op de standaard kwaliteit remschijven kun je het beste ook standaard kwaliteit remblokken plaatsen. Deze zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor optimale remprestaties. Verlang je iets meer van je remmen maar wil je niet gelijk duurdere remschijven aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een upgrade met remblokken van Brembo. Deze zijn van een hogere kwaliteit en geven je misschien wel net het verschil waar je naar op zoek bent.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remschijven zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remschijven zo’n 80.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remschijven. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Hoe lang remblokken mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remblokken ongeveer 50.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en rij je er meer kilometers mee. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval de hogere kwaliteit van Brembo.
Remblokken moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. Dit wordt vaak aangegeven door een lampje op je dashboard. Deze wordt aangestuurd door middel van een slijtindicator. Heb je geen lampje voor de remmen op je dashboard? Dan kan het zijn dat de remblokken op je auto zijn uitgerust met een akoestische slijtindicator. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de remblokken een scherp schurend metaal geluid maken zodra deze versleten zijn. Dit is duidelijk hoorbaar.
Als je voor het eerst remblokken gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutelset met torx en inbus? Dan is het vervangen van remblokken goed te doen. Neem er de eerste keer 1,5 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Dat is niet altijd nodig. Remblokken gaan minder lang mee dan remschijven en slijten bovendien op de remschijf. Daarom is het bij remblokken niet nodig om ook gelijk de remschijven te vervangen. Zoals andersom wel het geval is. Natuurlijk wil je wel voorkomen dat je 10.000 km later toch je remschijven moet vervangen en daarom ook weer nieuwe remblokken moet plaatsen. Dus kijk voordat je de remblokken gaat bestellen ook gelijk of de remschijven aan vervanging toe zijn. Dat kan je weer een besparing opleveren in de toekomst.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of in het rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Standaard kwaliteit remblokken zijn vergelijkbaar met de kwaliteit remblokken waar je auto mee afgeleverd is. Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo remblokken.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remblokken zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remblokken zo’n 50.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remblokken. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Ja, dit artikel past op uw auto. Uit onze database blijkt dat dit product het vaakst is verkocht voor uw autotype. In 80% van de gevallen klopt dit ook. Voor extra zekerheid vragen wij na elke bestelling om het chassisnummer. Hiermee controleren we uw bestelling ook nog in het dealersysteem van uw auto. Zo krijg u altijd de passende spullen.
Ja, bij ons krijgt u altijd 2 jaar garantie.
Jazeker. Wij zijn de moeilijkste niet. Wilt u het product retourneren? Dan kan dit binnen 100 dagen.

Zeker weten of dit product past?
Controleer via uw kenteken of dit product past op uw auto.

Geen kenteken?

Tip!

  • U kunt ons altijd bellen op 0341 267 637 als u nog vragen heeft over dit product.
  • Wij hebben een vakkundige Nederlandse helpdesk.

20 product-reviews voor dit product

Voor deze voordeelpakket hebben wij 20 reviews met een gemiddeld cijfer van 4,35 van 5.

Geen afbeelding

Isa de V (Op 15-06-2020)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Super snelle levering! Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. De bestelling in 1 dag geleverd voor een nette prijs.
Geen afbeelding

Hiëronymus van B (Op 18-07-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Ze doen gewoon wat ze zeggen en door het track en trace systeem is de zending prima te volgen.
Geen afbeelding

Noah K (Op 08-06-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
fijn dat jullie de bestelling nog een keer controleren,ik heb nu wel de juiste onderdelen gekregen. top.
Geen afbeelding

Philip C (Op 16-09-2020)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Juiste product ontvangen en heel snel. Super.
Geen afbeelding

Quentin A (Op 29-06-2020)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Tevreden
Geen afbeelding

Memhet T (Op 06-04-2021)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Snelle service en goed materiaal.
Geen afbeelding

Lieuwe Z (Op 12-05-2022)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Super bedrijf waar zekerheid voor alles telt. Al meerdere keren wat besteld en altijd perfect.
Geen afbeelding

Aart O (Op 27-06-2022)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Prima service makkelijk te bestellen en extra controle op je bestelling of het overeenkomt met kenteken en chassisnummer ik zeg TOP!!
Geen afbeelding

Rijo L (Op 16-01-2019)

Auto: Citroen Evasion 1.8
super op tijd geleverd ik bestel regelmatig en is altijd supersnel en het word acuraat afgehandeld telefonisch als ze de onderdelen cotroleren ik vind dit een super webshop duimpje ga zo door.
Geen afbeelding

Evert N (Op 16-09-2018)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Makkelijke te gebruiken webshop, wordt extra controle gedaan na bestelling of het onderdeel geschikt is voor jouw auto en snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status. ????????
Geen afbeelding

Said G (Op 31-07-2021)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Had geen chassisnummer Toch besteld met kenteken. Volgende dag gebeld en hun wisten het zelf al Volgende dag in huis toppie
Geen afbeelding

Vincent F (Op 13-06-2018)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Mijn bestelling was op tijd bezorgd. Het onderdeeln (product) past op mijn auto.
Geen afbeelding

Eelco J (Op 26-01-2018)

Auto: Citroen Evasion 1.8
goed, past goed op mijn auto
Geen afbeelding

Joop W (Op 29-11-2018)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Ik had nieuwe remschijven en blokken nodig voor een Twingo en kwam via een zoekopdracht hier terecht.in eerste instantie geloofde ik de prijs niet maar heb deze toch besteld omdat het zo goedkoop was en goede recensies had na een dag pakket in huis en gem
Geen afbeelding

Nico D (Op 19-07-2020)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Ik vindt he goed dat jullie de bestelde onderdelen nog eens kontroleren of deze wel passen de dubbel check DUS helemaal top.
Geen afbeelding

Leopold U (Op 23-07-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Wederom zeer tevreden! autopartsonline heeft mij meerdere malen perfecte onderdelen geleverd voor mijn auto's. Elke fase van de verzending wordt duidelijk per mail doorgestuurd, met als doel.... Een tevreden klant ????
Geen afbeelding

Fernando M (Op 22-06-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Wow, onderdelen zijn van topkwaliteit raad iedereen aan hier je onderdelen te bestellen.
Geen afbeelding

Bernadette E (Op 18-04-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Prefect netjes en professioneel afgehandeld
Geen afbeelding

Ko S (Op 19-03-2018)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Goed gereld snelle levering.
Geen afbeelding

Johnny R (Op 08-12-2017)

Auto: Citroen Evasion 1.8
Lekker snel en goed geleverd! Ik ga vanaf nu zeker hier mijn onderdelen bestellen voor mijn auto ????????
Toepasbaarheid
Dit product past ook op
Citroen
Bekijk alle 4 modellen
Evasion (22, U6)
Type
Bouwjaar
Tot
1.8
05-1997
07-2002
Jumpy (u6u)
Type
Bouwjaar
Tot
1.6
10-1995
08-2000
1.9 D
10-1995
08-1998
1.9 D 70
04-1998
11-2003
1.9 Td
04-1996
11-2003
1.9 Td
10-1995
08-2000
2.0
04-2000
12-2006
2.0 Hdi 110
03-2000
10-2006
2.0 Hdi 110
03-2000
10-2006
2.0 Hdi 95
10-1999
10-2006
2.0 I 16v
03-2000
10-2006
Jumpy Bestelwagen (bs_, Bt_, By_, Bz_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.6 I
10-1995
08-2000
1.9 D
10-1995
08-1998
1.9 D 70
04-1998
10-2006
1.9 Dt
10-1995
08-2000
1.9 Td
10-1995
08-2000
2.0 I 16v
03-2000
10-2006
Jumpy Open Laadbak/ Chassis (bu_, Bv_, Bw_, Bx_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.9 TD
11-2000
heden
2.0 Hdi 95
10-1999
10-2006
Standaardnummers
1618860380
CITROu00cbN
4246.H9
CITROu00cbN
4249L4
CITROu00cbN / PEUGEOT
E169013
CITROu00cbN
1312833080
FIAT
1316323080
FIAT
71738144
FIAT
71770938
FIAT
71772255
FIAT
4246.H8
PEUGEOT
82335
SPIDAN
8DD 355 105-621
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 127-341
HELLA / HELLA PAGID
24.0120-0155.1
ATE
420155
ATE
50936
PAGID
186589
VALEO
0 986 478 896
BOSCH
22834 01
LEMFu00d6RDER
92088000
TEXTAR
92088003
TEXTAR
562033CH
CHAMPION
562033J
JURID
562033JC
JURID
562033JC-1
JURID
562033B
BENDIX
353611519260
MAGNETI MARELLI
360406022100
MAGNETI MARELLI
360406022103
MAGNETI MARELLI
360406088400
MAGNETI MARELLI
360704030500
MAGNETI MARELLI
361302040232
MAGNETI MARELLI
431602040030
MAGNETI MARELLI
MDC 992
MINTEX
MDC992C
MINTEX
BDC 4620
QUINTON HAZELL
BSF 4620
QUINTON HAZELL
12036
FEBI BILSTEIN
22943
FEBI BILSTEIN
31292
FEBI BILSTEIN
DF2754
TRW
09.5870.30
BREMBO / BRADI
09.5870.34
BREMBO
09.9631.34
BREMBO
DDF 842
FERODO
DDF842-1
FERODO
DDF842C
FERODO
230.2364.20
ZIMMERMANN
9072114
FTE
9082018
FTE
BS4620
FTE
BS4620B
FTE
50 92 2943
SWAG
70 91 2036
SWAG
8120 10144
TRISCAN
8120 10144C
TRISCAN
8500 10922
TRISCAN / KAWE
8500 16914
TRISCAN / KAWE
1.1519.2.6
BRADI
14.0163
PEX
BG 3222
DELPHI
6110528
METZGER
6490098
METZGER
BS 8254
BRECO
BS 8541
BRECO
815272750
OBTEC A/S
3258
SEBRO
5269
SEBRO
BN-0674
AKEBONO
BN-0674E
AKEBONO
BBD4079
BORG & BECK
BS 4620
FAG
23-0402
METELLI
RDV035
DOYEN
201923
NK
311923
NK
BS-4421
OPTIMAL
BS-4421HC
OPTIMAL
DC04.119
FRIGAIR
15308
MAPCO
15308/2
MAPCO
803406
SIDEM
11-15 521 0015
MEYLE
6442.11
REMSA / ROADHOUSE
6674.20
REMSA
DI-051
JAPANPARTS
DI-051C
JAPANPARTS
RU-3075
JAPANPARTS
78BD4683-2
ICER
V42-80011
VAICO
HP57665
HAVAM
NBD777
NATIONAL
BAR20155
BARUM
L2055V
LPR
DF499
TRUSTING
RAD1303C
REMY
FO 2173
ROULUNDS BRAKING
60-00-051
ASHIKA
60-00-051C
ASHIKA
GOM-3075
ASHIKA
WN842
NECTO
142.194
CAR
HPD 194
CAR
D1202
MGA
PB 2532
RHIAG
PB 4006
RHIAG
PB 4006C
RHIAG
DI955595
Brake ENGINEERING
DSK665
APEC
SDK6073
APEC
PCD13792
DON
TB217037
FENOX
BD-4683
FREMAX
2464H84J
SASIC
4163101100
JP GROUP
6027541
GIRLING
24593 E
AP
24875 E
AP
6442 11
KAWE
V037
PILENGA
BD0499
fri.tech.
302 239
TOPRAN
722 449
TOPRAN
19-4683
E.T.F.
800-402
CIFAM
1110168
D6442.11
WOKING
628.0277
VILLAR
628.6928
VILLAR
RD00111
RAICAM
110009910
AUTOMEGA
110019610
AUTOMEGA
ADP154343
BLUE PRINT
24012001551-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012001551-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BDA1674.20
OPEN PARTS
25027z
KLAXCAR FRANCE
19-0999
MAXGEAR
19-0999SPORT
MAXGEAR
80-1986
IJS
ADC1513V
COMLINE
AND6244
COMLINE
LVBD793
MOTAQUIP
LVSM1001
MOTAQUIP
98009
VEMA
B1.G220-0155.1
GALFER
10303575
ALANKO
10305035
ALANKO
60051
JAPKO
60051C
JAPKO
GOJ3075
JAPKO
B130069
DENCKERMANN
C3P013ABE
ABE
BSG 30-700-310
BSG
CIT101
JURATEK
WGR0842-1
WAGNER
BD1189
DJ PARTS
PRD2133
PROTECHNIC
6045790
KRAFT AUTOMOTIVE
6020-1923VK-SX
STELLOX
6020-1923V-SX
STELLOX
55403
CASALS
JAPDI-051
PEMEBLA
CD6842V
BREMSI
NKM1072
NAPA
PBD8193
NAPA
1617250580
CITROu00cbN
4251.26
CITROu00cbN
4251.50
CITROu00cbN
425454
CITROu00cbN
E172050
CITROu00cbN
71711135
FIAT
71770132
FIAT
71770986
FIAT
77362238
FIAT
77365928
FIAT
795915
FIAT
9404251258
FIAT
9404251518
FIAT
4251.51
PEUGEOT
425125
PEUGEOT
425126
PEUGEOT
32046
SPIDAN
32226
SPIDAN
8DB 355 019-251
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-3957.2
ATE
603957
ATE
T9054
PAGID
302004
VALEO
540754
VALEO
598073
VALEO
671073
VALEO
872042
VALEO
0 986 424 415
BOSCH
0 986 TB2 295
BOSCH
F 026 000 067
BOSCH
26274
LEMFu00d6RDER
23042 190 1 4 T4059
TEXTAR
2304201
TEXTAR
89004700
TEXTAR
571843CH
CHAMPION
571843J
JURID
571843B
BENDIX
363700209054
MAGNETI MARELLI
363700423072
MAGNETI MARELLI
363702160350
MAGNETI MARELLI
363710209054
MAGNETI MARELLI
363802160204
MAGNETI MARELLI
363916060192
MAGNETI MARELLI
MDB1815
MINTEX
BLF 903
QUINTON HAZELL
BP903
QUINTON HAZELL
16225
FEBI BILSTEIN
GDB1216
TRW
GDB709
TRW
GTD1077
TRW
DP 23 008
BREMBO
P23072
BREMBO
FDB1002
FERODO
FSL1002
FERODO
FVR1002
FERODO
23003.190.1
ZIMMERMANN
23003.190.2
ZIMMERMANN
9002093
FTE
BL1482A2
FTE
BL1482B2
FTE
62 91 6225
SWAG
8110 10501
TRISCAN
7.431
PEX
LP 1022
DELPHI
LP 1592
DELPHI
0602.02
METZGER / REMSA
1170455
METZGER
AN-4326WK
AKEBONO
AN-4326WKE
AKEBONO
BBP1461
BORG & BECK
BPFI-1012
AISIN
22-0105-0
METELLI
RBP037
DOYEN
221934
NK
890055
NK
890056
NK
10089
OPTIMAL
BP-10089
OPTIMAL
PD04.532
FRIGAIR
6475
MAPCO
025 230 4218/PD
MEYLE
025 230 4218/W
MEYLE
2602.02
ROADHOUSE
8602.00
ROADHOUSE
PA-0063AF
JAPANPARTS
141122
ICER
141122-700
ICER
V42-4122
VAICO
HP 7007T
HAVAM
HP7007
HAVAM
NP2064
NATIONAL
BA2079
BARUM
05P346
LPR
107.0
TRUSTING / fri.tech.
RAP1415
REMY
742581
ROULUNDS BRAKING
FO 742581
ROULUNDS BRAKING
SP 316 PR
SCT - MANNOL
50-00-0063
ASHIKA
FD6684A
NECTO
FD6684E
NECTO
FD6684N
NECTO
FD6684V
NECTO
PNT643
CAR
351
MGA
BD S082P
RHIAG
PA1063
Brake ENGINEERING
PAD935
APEC
PD3315
APEC
PCP1317
DON
AVR101
ABEX
BP43368
FENOX
FBP-0933
FREMAX
6210027
SASIC
4163600610
JP GROUP
6112163
GIRLING
6410773
GIRLING
23042 00 701 10
BRECK
0602 02
KAWE
723 271
TOPRAN
12-0678
E.T.F.
822-105-0
CIFAM
1050070
87023.00
WOKING
P7023.02
WOKING
626.0346
VILLAR
638.2064
VILLAR
622
SIMER
RA.0619.0
RAICAM
ADP154239
BLUE PRINT
13046039572N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046039572-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BPA0602.02
OPEN PARTS
24805z
KLAXCAR FRANCE
19-0591
MAXGEAR
ADB2714
COMLINE
CBP2714
COMLINE
LVXL971
MOTAQUIP
836190
VEMA
K600600
VEMA
B1.G102-0350.2
GALFER
10300607
ALANKO
10301813
ALANKO
500063
JAPKO
BRP0935
EEC
JQ1012004
KAMOKA
B110888
DENCKERMANN
C1F031ABE
ABE
FK20270
KAISHIN
151-1719
WEEN
JCP935
JURATEK
WBP23003A
WAGNER
BP2287
DJ PARTS
PRP0038
PROTECHNIC
6005660
KRAFT AUTOMOTIVE
55452
ASAM
613 002B-SX
STELLOX
BD-2213
LYNXauto
JAPPA-0063AF
PEMEBLA
PF1335
PROCODIS FRANCE
BP2678
BREMSI
PBP7012
NAPA
95711410
CITROu00cbN
6521141
FORD
6531141
FORD
4211141
PEUGEOT
8DZ 355 202-381
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-0413.2
ATE
610413
ATE
K0052
PAGID
0 204 104 021
BOSCH
1 987 474 199
BOSCH
82030200
TEXTAR
792263J
JURID
363700102231
MAGNETI MARELLI
MBA1141
MINTEX
BFK651
QUINTON HAZELL
PFK246
TRW
A 02 231
BREMBO
FBA512
FERODO
1141
PEX / OJD (QUICK BRAKE)
LX 0150
DELPHI
109-1141
METZGER / OJD (QUICK BRAKE) / KAWE
BBK1125
BORG & BECK
7925141
NK
7999141
NK
HP4741
HAVAM
BKT1084
APEC
KIT417
APEC
1563750310
JP GROUP
D42395A
AUTOFREN SEINSA
420037
ERT
901141
FRENKIT
VMK607
MOTAQUIP
10315357
ALANKO
PSRK1019
PATRON
2190
CARRAB BRAKE PARTS
795915(-)
FIAT
Vragen? Bel ons!
0341 267 637
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.