Voordeelpakket remschijven & remblokken voorzijde voor Opel Antara 2.4

Zeker weten of dit product past?
Vul uw kenteken in om te controleren of dit product op uw auto past.

- 61%
376,62
146,88
Prijs per voordeelset
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie
Compleet pakket voor 2 wielen
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie met onze extra check

Artikelnr: voordeelpakket-17763-37582

Altijd
zekerheid!
Past dit onderdeel echt op mijn auto? Lees meer over onze check

Wat zit er in de doos?

  • 2 remschijven
  • 4 remblokken
  • Met ingebouwde akoestische slijtagewaarschuwing
  • 1 flacon reiniger (per bestelling)
  • 1 tube keramisch vet (per bestelling)

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Producteigenschappen

  • 1e keuze van meer dan 10.000 garages
  • Gemaakt in Europa
  • Exacte pasvorm

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Hoeveel extra voordeel krijg ik?

ArtikelNormale prijsExtra korting
2 x
Remschijven
€108,44€2,42
1 x
Remblokken
€42,07€1,21
€150,51€3,63
Prijs voor de gehele set
146,88
Specificaties

Product specificaties

Ø Buiten diameter
296 mm
Aantal wielbouten
5 -gat
dikte
29 mm
Min. Dikte
27,4 mm
Totale hoogte
51,7 mm
type
Geventileerd
Centreringdiameter [mm]
70,5 mm
Ø Steekmaat wielbouten diameter
115 mm
Oppervlakte
Gecoat
Gewicht
8,5 kg
Remsysteem fabrikant
MANDO
Hoogte
62 mm
Breedte
149 mm
dikte
17,4 mm
Bijzonderheden
Met akoestische slijtagewaarschuwing
Aantal indicators
2 Aantal per as
Gewicht
2,1 kg
Merk

Over het merk All Brake Systems/ ABS

Wij verkopen auto-onderdelen van het merk All Brake Systems. Ook wel afgekort als ABS. Het onderdelenpakket van ABS omvat remonderdelen, stuur- en chassisdelen en wiellagers. Kortom de onderkant van de auto. Onderdelen van ABS worden al sinds 1978 geleverd. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 garages door heel Europa ABS als eerste keuze.

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen. Het merk is dan ook al meer dan 40 jaar een veilig en vertrouwd begrip in de automotive wereld.

Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en modellen in alle Europese landen.

Veelgestelde vragen
Hoe lang remschijven mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remschijven ongeveer 80.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en kunnen ze langer mee gaan. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval ook een hogere kwaliteit remschijf.
Remschijven moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. De minimale dikte is afhankelijk van de remschijf die je op je auto gemonteerd hebt. Onder de kop ‘specificaties’ vind je de minimale remschijfdikte. Verder dienen de remschijven vervangen te worden wanneer het stuur trilt bij het remmen of wanneer het remvermogen is afgenomen.
Als je voor het eerst remschijven gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutel set met torx en inbus? Dan is het vervangen van remschijven al goed te doen. Neem er de eerste keer 2 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Bekende standaard kwaliteit merken zijn Bosch, TRW, All Brake Systems (ABS), ATE en Zimmermann. Wij leveren standaard kwaliteit remschijven van het merk All Brake Systems (ABS). Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo of Brakemax remschijven en remblokken.
Nee, wanneer je je remschijven vervangt is het de gouden regel om ook remblokken gelijk mee te vervangen. Waarom zul je denken? Dit komt omdat remblokken inslijten op de remschijf. In geval van nieuwe remschijven wil je dat de nieuwe remschijven worden ingesleten met een nieuwe remblok. Alleen dan krijg je een ideale afslijting van de remblokken wat zorgt voor optimale remprestaties. Andersom is dit echter niet nodig.
Op de standaard kwaliteit remschijven kun je het beste ook standaard kwaliteit remblokken plaatsen. Deze zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor optimale remprestaties. Verlang je iets meer van je remmen maar wil je niet gelijk duurdere remschijven aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een upgrade met remblokken van Brembo. Deze zijn van een hogere kwaliteit en geven je misschien wel net het verschil waar je naar op zoek bent.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remschijven zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remschijven zo’n 80.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remschijven. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Hoe lang remblokken mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remblokken ongeveer 50.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en rij je er meer kilometers mee. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval de hogere kwaliteit van Brembo.
Remblokken moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. Dit wordt vaak aangegeven door een lampje op je dashboard. Deze wordt aangestuurd door middel van een slijtindicator. Heb je geen lampje voor de remmen op je dashboard? Dan kan het zijn dat de remblokken op je auto zijn uitgerust met een akoestische slijtindicator. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de remblokken een scherp schurend metaal geluid maken zodra deze versleten zijn. Dit is duidelijk hoorbaar.
Als je voor het eerst remblokken gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutelset met torx en inbus? Dan is het vervangen van remblokken goed te doen. Neem er de eerste keer 1,5 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Dat is niet altijd nodig. Remblokken gaan minder lang mee dan remschijven en slijten bovendien op de remschijf. Daarom is het bij remblokken niet nodig om ook gelijk de remschijven te vervangen. Zoals andersom wel het geval is. Natuurlijk wil je wel voorkomen dat je 10.000 km later toch je remschijven moet vervangen en daarom ook weer nieuwe remblokken moet plaatsen. Dus kijk voordat je de remblokken gaat bestellen ook gelijk of de remschijven aan vervanging toe zijn. Dat kan je weer een besparing opleveren in de toekomst.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of in het rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Standaard kwaliteit remblokken zijn vergelijkbaar met de kwaliteit remblokken waar je auto mee afgeleverd is. Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo remblokken.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remblokken zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remblokken zo’n 50.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remblokken. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Ja, dit artikel past op uw auto. Uit onze database blijkt dat dit product het vaakst is verkocht voor uw autotype. In 80% van de gevallen klopt dit ook. Voor extra zekerheid vragen wij na elke bestelling om het chassisnummer. Hiermee controleren we uw bestelling ook nog in het dealersysteem van uw auto. Zo krijg u altijd de passende spullen.
Ja, bij ons krijgt u altijd 2 jaar garantie.
Jazeker. Wij zijn de moeilijkste niet. Wilt u het product retourneren? Dan kan dit binnen 100 dagen.

Zeker weten of dit product past?
Controleer via uw kenteken of dit product past op uw auto.

Geen kenteken?

Tip!

  • U kunt ons altijd bellen op 0341 267 637 als u nog vragen heeft over dit product.
  • Wij hebben een vakkundige Nederlandse helpdesk.

20 product-reviews voor dit product

Voor deze voordeelpakket hebben wij 20 reviews met een gemiddeld cijfer van 4,4 van 5.

Geen afbeelding

Dominique G (Op 28-03-2020)

Auto: Opel Antara 2.4
Goede en nette service. Niet zomaar leveren maar eerst kijken of het ook echt past op je auto. En snelle levering, echt top!
Geen afbeelding

Nikky I (Op 13-04-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Zoals altijd goede communicatie en snelle service
Geen afbeelding

Jayden A (Op 01-09-2020)

Auto: Opel Antara 2.4
Snel en vakkundig geholpen en snelle levering.
Geen afbeelding

Rachelle D (Op 20-08-2020)

Auto: Opel Antara 2.4
Bij dit bedrijf werkt het tenminste nog zoals het hoort. Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Goed dat ze aan de hand van het chassisnummer controleren of men het juiste onderdeel besteld. Een prima service waardoor de kans dat je het verkeerd
Geen afbeelding

Martinus T (Op 29-08-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Goed geholpen. Snelle levering
Geen afbeelding

Piet O (Op 18-09-2017)

Auto: Opel Antara 2.4
Duidelijke website en fijn in gebruik. De klantenservice is goed bereikbaar en altijd een goed gevoel dat er bij elke bestelling nog even gekeken wordt, of het bestelde artikel een match is met het type auto die je hebt opgegeven.
Geen afbeelding

Aaron N (Op 26-03-2018)

Auto: Opel Antara 2.4
Veel geld bespaard. De garage rekende meer dan het dubbele. koekkoek! product bij jullie besteld, merk geen verschil.
Geen afbeelding

Cornelis Z (Op 09-06-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Snelle correcte levering en een goede controle of onderdelen passen mbv Chassisnummer
Geen afbeelding

Filip F (Op 30-09-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Snelle en juiste onderdelen door goede informatie op afgesproken tijd geleverd. Hiervoor dankje
Geen afbeelding

Everhardus C (Op 13-06-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Voor product die je snel nodig hebt een van de beste leveranciers. Duidelijke website en goede double check functie om je te begeleiden. De onderdelen waren binnen 24 uur geleverd met 1 gratis bus met rem cleaner. Zeer tevreden over AutoPartsOnline
Geen afbeelding

Jurgen U (Op 31-07-2018)

Auto: Opel Antara 2.4
Prima. Snelle levering
Geen afbeelding

Rens V (Op 20-09-2022)

Auto: Opel Antara 2.4
Er is nog even contact met mij opgenomen over de product. Dat vind ik perfect!
Geen afbeelding

Hyltsje M (Op 04-12-2020)

Auto: Opel Antara 2.4
Tevreden met de manier van werken. De extra controle heeft voordelen zodat je niet te veel besteld
Geen afbeelding

Ole R (Op 04-01-2020)

Auto: Opel Antara 2.4
Snelle service en prima producten en goed verpakt ga hier zeker vaker bestellen als ik wat nodig ben????
Geen afbeelding

Herman W (Op 26-06-2017)

Auto: Opel Antara 2.4
Voorheen kocht ik me onderdelen bij een duits bedrijf. Wat een ellende zeg! Vaak meer dan een week wachten op mn spullen. Had de producten nu na een dag al. Voortaan bij jullie dus
Geen afbeelding

Rolf S (Op 26-04-2019)

Auto: Opel Antara 2.4
Ben zeer tevreden over de product en de kwaliteit ervan, ook de levering is top!
Geen afbeelding

Govert B (Op 12-07-2018)

Auto: Opel Antara 2.4
Levering en service tip top in orde. Er wordt zelfs gekeken of de onderdeel wel past op de voertuig aan de hand van de chassisnummer.
Geen afbeelding

Jihan L (Op 23-06-2021)

Auto: Opel Antara 2.4
goed georganiseerd goedkoop en snel bezorgd.
Geen afbeelding

Abel E (Op 06-06-2022)

Auto: Opel Antara 2.4
Ik heb veel ervaring met online kopen, hier heb ik de snelste service ervaren , uitstekend telefonisch overleg en dat voor de beste prijzen. Top!
Geen afbeelding

Kamiel K (Op 18-06-2021)

Auto: Opel Antara 2.4
Goede en deskundige leveringen, bij vragen wordt er gebeld. Klasse.
Toepasbaarheid
Dit product past ook op
Opel
Bekijk alle 1 modellen
Antara (l07)
Type
Bouwjaar
Tot
2.0 Cdti
05-2006
heden
2.0 Cdti
01-2016
heden
2.0 Cdti 4x4
01-2016
heden
2.2 Cdti
12-2010
heden
2.2 CDTi
07-2014
heden
2.2 Cdti 4x4
12-2010
heden
2.2 Cdti 4x4
12-2010
heden
2.4
12-2010
heden
2.4
05-2006
heden
2.4 4x4
12-2010
heden
2.4 Lpg
10-2008
heden
3.0
11-2010
heden
3.0
07-2013
heden
Standaardnummers
20955857
OPEL / VAUXHALL / CHEVROLET
4801850
OPEL
4808848
OPEL
96625948
OPEL / VAUXHALL / CHEVROLET
8DD 355 114-401
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 128-811
HELLA / HELLA PAGID
24.0129-0101.1
ATE
429101
ATE
54654
PAGID
197190
VALEO
297190
VALEO
BFR137110
RUVILLE
0 986 479 267
BOSCH
92165400
TEXTAR
92165405
TEXTAR
562671JC
JURID
521166
BENDIX
360406074800
MAGNETI MARELLI
360704034000
MAGNETI MARELLI
361302040560
MAGNETI MARELLI
600000086300
MAGNETI MARELLI
J3300914
HERTH+BUSS JAKOPARTS / NIPPARTS
J3300917
HERTH+BUSS JAKOPARTS
MDC2019
MINTEX
BDC5770
QUINTON HAZELL
BDC5786
QUINTON HAZELL
31425
FEBI BILSTEIN
DF4928S
TRW
DF7466
TRW
09.A630.10
BREMBO / BRADI
09.A630.11
BREMBO
DDF1625
FERODO
DDF1625-1
FERODO
DDF1625C
FERODO
DDF1625C-1-D
FERODO
430.2612.20
ZIMMERMANN
430.2612.52
ZIMMERMANN
BS7149
FTE
BS7149B
FTE
89 93 1425
SWAG
8120 101017
TRISCAN
8120 101017C
TRISCAN
BG4092
DELPHI
BG4092C
DELPHI
6110256
METZGER
BS 8755
BRECO
BV 8755
BRECO
BN-0462
AKEBONO
BN-0462E
AKEBONO
BBD5141
BORG & BECK
23-0894C
METELLI
203666
NK
313666
NK
BS-8490
OPTIMAL
BS-8490HC
OPTIMAL
25713
MAPCO
615 521 6047
MEYLE
61183.10
REMSA / ROADHOUSE
DI-W12
JAPANPARTS
DI-W12C
JAPANPARTS
78BD9048-2
ICER
V40-80003
VAICO
HP58927
HAVAM
NBD1573
NATIONAL
O1026V
LPR
O1026VR
LPR
DF1231
TRUSTING
BR-1213
KAVO PARTS
BR-1213-C
KAVO PARTS
RAD1653C
REMY
FO 4117
ROULUNDS BRAKING
60-0W-W12C
ASHIKA
142.1343
CAR
HPD 1343
CAR
D1718
MGA
PB 20717
RHIAG
PB 20717C
RHIAG
DI956756
Brake ENGINEERING
DSK2660
APEC braking
SDK6586
APEC braking
TB219349
FENOX
BD-9048
FREMAX
6106019
SASIC
6049285
GIRLING
25146
AP
25146 V
AP
61183 10
KAWE
V767
PILENGA
BD1231
fri.tech.
19-8339
E.T.F.
800-894C
CIFAM
1110128
D61183.10
WOKING
628.2592
VILLAR
RD00622
RAICAM
1048080848
AUTOMEGA
53.110.13470
ST-TEMPLIN
53.111.13470
ST-TEMPLIN
ADG043126
BLUE PRINT
24012901011-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012901011PR-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012901011-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BDR2417.20
OPEN PARTS
19-2369
MAXGEAR
19-2369MAX
MAXGEAR
19-2369SPORT
MAXGEAR
80-1256
IJS
ADC1146V
COMLINE
AND6267
COMLINE
LVBD1297Z
MOTAQUIP
D330O11
NPS
J045-15
ASHUKI
B1.G229-0101.1
GALFER
10303137
ALANKO
60W12C
JAPKO
1031051
KAMOKA
B130370
DENCKERMANN
C30019ABE
ABE
BSG 16-210-001
BSG
CBR326
KAISHIN
VAU150
JURATEK
WGR1625P-1-D
WAGNER
BD1395
DJ PARTS
BD2598
DJ PARTS
PRD2499
PROTECHNIC
PBD1439
PATRON
6020-1110VK-SX
STELLOX
6020-1110V-SX
STELLOX
BN-1352
LYNXauto
JAPDI-W12
PEMEBLA
NJC-6286
PEMEBLA
CD7625V
BREMSI
20789468
OPEL / VAUXHALL / CHEVROLET
4808861
OPEL
4810774
OPEL
4817764
OPEL
95459512
OPEL / CHEVROLET
95599732
OPEL / VAUXHALL
96626069
OPEL / VAUXHALL / CHEVROLET
96626070
OPEL / VAUXHALL / CHEVROLET
55200-78J00
SUZUKI
55200-78J01
SUZUKI
19149903
CHEVROLET
19168899
CHEVROLET
22850989
CHEVROLET
8DB 355 013-121
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 023-551
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 028-581
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-5785.2
ATE
605785
ATE
T1676
PAGID
301942
VALEO
598942
VALEO
604040
VALEO
606453
VALEO
670942
VALEO
0 986 494 250
BOSCH
0 986 AB1 469
BOSCH
0 986 BB0 899
BOSCH
0 986 TB3 017
BOSCH
F 03B 050 173
BOSCH
F 03B 150 177
BOSCH
2451001
TEXTAR
2451003
TEXTAR
572570CH
CHAMPION
572570J
JURID
572570J-D
JURID
510548
BENDIX
D1264
BENDIX
363700201676
MAGNETI MARELLI
363700410003
MAGNETI MARELLI
363802160936
MAGNETI MARELLI
363916061055
MAGNETI MARELLI
600000096940
MAGNETI MARELLI
J3600915
HERTH+BUSS JAKOPARTS
MDB 2872
MINTEX
MDB82872
MINTEX
BP1579
QUINTON HAZELL
MBP1579
QUINTON HAZELL
16632
FEBI BILSTEIN
GDB1715
TRW
GDB1978
TRW
P10003
BREMBO
P10003N
BREMBO
FDB1934
FERODO
FDB1934-D
FERODO
FSL1934
FERODO
24510.170.1
ZIMMERMANN
BL2053A2
FTE
13 22 2011
SWAG
89 91 6632
SWAG
8105 241608
TRISCAN
8110 24031
TRISCAN
7.919S
PEX
LP 1987
DELPHI
1170358
METZGER
1261.12
METZGER / REMSA
AN-8143WK
AKEBONO
AN-8143WKE
AKEBONO
D1264-8381
FMSI-VERBAND
D1678-8907
FMSI-VERBAND
BBP2040
BORG & BECK
BPOP-1018
AISIN
22-0778-0
METELLI
RBP353
DOYEN
109-1761-1
OJD (QUICK BRAKE)
223638
NK
223659
NK
12362
OPTIMAL
BP-12362
OPTIMAL
47712
MAPCO
6644
MAPCO
025 245 1016/W
MEYLE
21261.02
ROADHOUSE
21261.12
ROADHOUSE
PA-W10AF
JAPANPARTS
181798
ICER
V40-0652
VAICO
HP7836
HAVAM
NP2799
NATIONAL
38435
A.B.S.
05P1322
LPR
794.0
TRUSTING / fri.tech.
BP1012
KAVO PARTS
KBP-1009
KAVO PARTS
RAP1697
REMY
FO 930881
ROULUNDS BRAKING
SP 664 PR
SCT - MANNOL
50-0W-W10
ASHIKA
FD7577A
NECTO
J3600913
NIPPARTS
885
MGA
BD S852P
RHIAG
PA1733
Brake ENGINEERING
PAD1574
APEC braking
PD3226
APEC braking
PCP1177
DON
N-371
COBREQ
BP43261
FENOX
FBP-1500
FREMAX
DBP251934
DURON
1263602210
JP GROUP
6117159
GIRLING
6119785
GIRLING
1261 12
KAWE
12-1303
E.T.F.
822-778-0
CIFAM
1050099
P13613.12
WOKING
626.1322
VILLAR
1000
SIMER
RA.0425.0
RAICAM
120081810
AUTOMEGA
ADG04285
BLUE PRINT
13046057852N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BPA1261.12
OPEN PARTS
19-0898
MAXGEAR
ADB31582
COMLINE
CBP31582
COMLINE
LVXL1345
MOTAQUIP
D360O15
NPS
1080-3190
ASHUKI
P1-1240
ASHUKI
B1.G102-0979.2
GALFER
10300372
ALANKO
10302106
ALANKO
50W10
JAPKO
JQ1018616
KAMOKA
B111139
DENCKERMANN
C10020ABE
ABE
BSG 16-200-001
BSG
FK11242
KAISHIN
FPD16
FRIXA
S1D16
FRIXA
151-2595
WEEN
JCP1934
JURATEK
WBP24510A
WAGNER
WBP24510Y-D
WAGNER
BP2062
DJ PARTS
PRP1320
PROTECHNIC
PRP1320-3M
PROTECHNIC
6008303
KRAFT AUTOMOTIVE
PBP1524
PATRON
PBP1524KOR
PATRON
55414
ASAM
000 033B-SX
STELLOX
000 033-SX
STELLOX
001 094B-SX
STELLOX
001 094L-SX
STELLOX
BD-1816
LYNXauto
AKD-0715
ASVA
JAPPA-W10AF
PEMEBLA
1100 F
GOODWILL
1001-C100F
FEBEST
BP3303
BREMSI
Vragen? Bel ons!
0341 267 637
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.