array(31) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "20" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(2) "25" ["webshop_categoryTitle"]=> string(11) "Fuseekogels" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(11) "Fuseekogels" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(439) "

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto  een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(1897) "

Functie van de fuseekogel

Een fuseekogel heeft als functie de draaiende delen bij het sturen op te vangen, ook de opwaartse krachten dient de fuseekogel op te vangen denk hierbij aan drempels en heuvels. Hier heeft de fuseekogel het ook het zwaarste te verduren, een fuseekogel is daarom een echt slijtage onderdeel.

Fuseekogel vervangen

De fuseekogel dient vervangen te worden als deze speling vertoont, de speling treedt op na slijtage van de fuseekogel u kunt dit herkennen als bij het insturen een bonk of knik hoorbaar is. Om de fuseekogel zit een rubberen hoes als deze is gescheurd of versleten dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Een fuseekogelhoes kunt u ook los vervangen dit wordt echter niet geadviseerd, als een hoesje al enige tijd gescheurd is geweest dan kan er vocht bij komen dus ook roest vandaar dat er wordt geadviseerd om de gehele fuseekogel te vervangen.

Met een kapotte fuseekogel door blijven rijden is zeer gevaarlijk als er te veel speling ontstaat dan kan de fuseekogel afbreken met alle gevolgen van dien, hierdoor kunt u de macht over het stuur verliezen. Voelt u enige speling bij het sturen? Bekijk dan of de fuseekogel speling heeft dit dient wel op een brug te gebeuren.

Fuseekogel zelf vervangen

Om zelf een fuseekogel te vervangen heeft u een hefbrug nodig, en enige kennis is zeker een vereiste. Hoe lastig dit vervangen is verschild ook per auto type. Speciaal gereedschap is een must voor dit klusje denk hierbij aan een fuseevork of een fuseetrekker, deze tools zijn ervoor om ervoor te zorgen dat er spanning ontstaat op de fusee.

Na het los draaien van de moeren zal de fuseekogel een paar flinke tikken nodige hebben om los te komen. Na het vervangen van een fuseekogel dient de auto meestal uitgelijnd te worden dit omdat de stand van de wielen iets veranderd.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(443) "

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto  een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. CAR Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(1921) "

Functie van de CAR fuseekogel

Een CAR fuseekogel heeft als functie de draaiende delen bij het sturen op te vangen, ook de opwaartse krachten dient de fuseekogel op te vangen denk hierbij aan drempels en heuvels. Hier heeft de fuseekogel het ook het zwaarste te verduren, een fuseekogel is daarom een echt slijtage onderdeel.

CAR Fuseekogel vervangen

De CAR fuseekogel dient vervangen te worden als deze speling vertoont, de speling treedt op na slijtage van de fuseekogel u kunt dit herkennen als bij het insturen een bonk of knik hoorbaar is. Om de fuseekogel zit een rubberen hoes als deze is gescheurd of versleten dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Een fuseekogelhoes kunt u ook los vervangen dit wordt echter niet geadviseerd, als een hoesje al enige tijd gescheurd is geweest dan kan er vocht bij komen dus ook roest vandaar dat er wordt geadviseerd om de gehele fuseekogel te vervangen.

Met een kapotte fuseekogel door blijven rijden is zeer gevaarlijk als er te veel speling ontstaat dan kan de fuseekogel afbreken met alle gevolgen van dien, hierdoor kunt u de macht over het stuur verliezen. Voelt u enige speling bij het sturen? Bekijk dan of de fuseekogel speling heeft dit dient wel op een brug te gebeuren.

Fuseekogel CAR zelf vervangen

Om zelf een CAR fuseekogel te vervangen heeft u een hefbrug nodig, en enige kennis is zeker een vereiste. Hoe lastig dit vervangen is verschild ook per auto type. Speciaal gereedschap is een must voor dit klusje denk hierbij aan een fuseevork of een fuseetrekker, deze tools zijn ervoor om ervoor te zorgen dat er spanning ontstaat op de fusee.

Na het los draaien van de moeren zal de fuseekogel een paar flinke tikken nodige hebben om los te komen. Na het vervangen van een fuseekogel dient de auto meestal uitgelijnd te worden dit omdat de stand van de wielen iets veranderd.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(53) "Fuseekogels CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(137) "CAR Fuseekogels koop je voordelig online ✅ Zoek fuseekogels op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(11) "fuseekogels" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(15) "fuseekogels.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "2" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" ["media"]=> array(13) { ["media_id"]=> NULL ["media_foldername"]=> string(11) "fuseekogels" ["media_content_id"]=> NULL ["file_type_id"]=> NULL ["is_thumb"]=> NULL ["title"]=> NULL ["alt"]=> NULL ["description"]=> NULL ["filename"]=> NULL ["media_content_order"]=> NULL ["url_raw"]=> string(53) "https://www.autopartsonline.nl/media/fuseekogels/raw/" ["url_normal"]=> string(56) "https://www.autopartsonline.nl/media/fuseekogels/normal/" ["url_thumb"]=> string(55) "https://www.autopartsonline.nl/media/fuseekogels/thumb/" } ["childs"]=> array(0) { } ["parent"]=> array(30) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "13" ["parent_id"]=> string(1) "0" ["media_id"]=> string(2) "18" ["webshop_categoryTitle"]=> string(24) "Draagarmen en stuurdelen" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(37) "draagarm, stuurdelen, stuuronderdelen" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(45) "Draagarmen, fuseekogels & stabilisatorstangen" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(2073) "

Draagarmen, fuseekogels & stabilisatorstangen

Onze fuseekogels, stabilisatorstangen, stuurkogels en draagarmen zijn van het A-merk ABS. Alle producten van dit merk hebben gegarandeerde kwaliteit volgens de EU richtlijnen. Waardoor deze producten al meer dan 30 jaar gemonteerd worden door meer dan 10.000 garages in Europa.

Op deze pagina vindt u:

Bij ons krijgt u tot 65% korting op deze auto onderdelen en altijd gratis een bus remreiniger en vet.

De volgende dag thuis bezorgd of afhalen

Door onze grote voorraad heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Uw bestelling wordt altijd goed verpakt en uiteraard geleverd met 1 jaar garantie. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Zoeken op kenteken

U vindt de juiste Fuseekogel, stabilisatorstang, draagarm of stuurkogel voor uw auto makkelijk via de kenteken zoeker.

Voordelig laten moteren tegen een vaste prijs

Montage is mogelijk in onze werkplaats/ apk-station. Dit gaat volgens vaste tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Remblokken monteren                €50.00 per as (vooras of achteras)
Remschijven met remblokken     €60.00 per as (vooras of achteras)
Draagarmen - fuseekogels          vanaf €35.00
Wiellagers                                    vanaf €40.00

Wilt u een afspraak maken, bel dan even met onze klantenservice.


Onze remspecialisten helpen u kiezen

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klantenservice: 0341 267 637

" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(35) "#MERK stabilisatoren en stuurkogels" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(2293) "

Draagarmen, fuseekogels & stabilisatorstangen voor uw #MERK

Een versleten stabilisator of stuurkogel merkt men als uw #MERK bonkt onder de auto tijdens het rijden over hobbelige wegen, of speling op uw stuur bij wieluitslag.

Deze onderdelen slijten normaal pas na minimaal 50.000 kilometer.


APK keuring

Tijdens de apk keuring kan de monteur speling op de stabilisator of stuurkogel van uw #MERK ontdekken, dit kan een afkeur punt zijn.

EU-normen

Net als alle onderdelen op uw #MERK is het belangrijk dat stuuronderdelen volgens eu-normen geproduceerd worden om de kwaliteit te waarborgen. Stuuronderdelen geleverd door autopartsonline worden alleen aangekocht bij eu-gecertificeerde fabrikanten die ook 1e montage leveren en gebruikt worden in bijna alle garages in europa.

Merken

Merken waar wij mee samenwerken zijn bv: trw-febi en sidem.

Beste kwaliteit

Bij www.autopartsonline.nl vind u altijd de beste kwaliteit auto onderdelen voor uw #MERK

Zelf monteren

Vervangen van een stabilisator is redelijk simpel en zelf te doen. Dit geldt ook voor een stuurkogel vervangen. Echter moet dan ook de auto uitgelijnd worden omdat de stuurstand dan veranderd.

Voordelig laten moteren tegen een vaste prijs

Montage is ook mogelijk in onze werkplaats/ apk-station. Dit gaat volgens vaste tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Remblokken monteren                €50.00 per as (vooras of achteras)
Remschijven met remblokken     €60.00 per as (vooras of achteras)
Draagarmen - fuseekogels          vanaf €35.00
Wiellagers                                    vanaf €40.00

Wilt u een afspraak maken, bel dan even met onze klantenservice.


Onze remspecialisten helpen u kiezen

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klantenservice: 0341 267 637

" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(42) "#MERK #MODEL stabilisatoren en stuurkogels" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(751) "

Draagarmen, fuseekogels & stabilisatorstangen voor uw #MERK #MODEL

Zoekt u onderdelen voor uw #MERK #MODEL? Autopartsonline.nl levert deze tegen groothandelsprijzen binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis.
 

Standaard op voorraad

Verder hebben wij voor u op voorraad het complete #MERK #MODEL draagarm- en stuurdelenprogramma zoals fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren. Uiteraard alles van standaard kwaliteit en met garantie.

Onze remspecialisten helpen u kiezen

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klantenservice: 0341 267 637

" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(41) "#MERK #TYPE stabilisatoren en stuurkogels" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(2155) "

Draagarmen, fuseekogels & stabilisatorstangen voor uw #MERK #TYPE

Een versleten stabilisator of stuurkogel merkt men als uw #MERK #TYPE bonkt onder de auto tijdens het rijden over hobbelige wegen, of speling op uw stuur bij wieluitslag. Deze onderdelen slijten normaal pas na minimaal 50.000 kilometer.

APK keuring

Tijdens de apk keuring kan de monteur speling op de stabilisator of stuurkogel van uw #MERK #TYPE ontdekken, dit kan een afkeurpunt zijn.

Zelf vervangen

Vervangen van een stabilisator is redelijk simpel en zelf te doen. Dit geld ook voor een stuurkogel vervangen, echter moet dan ook de auto uitgelijnd worden omdat de stuurstand veranderd.

EU-normen

Net als alle onderdelen op uw #MERK #TYPE is het belangrijk dat stuuronderdelen volgens eu-normen geproduceerd worden om de kwaliteit te waarborgen. Stuuronderdelen geleverd door autopartsonline worden alleen aangekocht bij eu-gecertificeerde fabrikanten die ook 1e montage leveren en gebruikt worden in bijna alle garages in europa.

Merken

Merken waar wij mee samenwerken zijn bv: trw-febi en sidem.

Voordelig laten moteren tegen een vaste prijs


Montage is mogelijk in onze werkplaats/ apk-station. Dit gaat volgens vaste tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Remblokken monteren                €50.00 per as (vooras of achteras)
Remschijven met remblokken     €60.00 per as (vooras of achteras)
Draagarmen - fuseekogels          vanaf €35.00
Wiellagers                                    vanaf €40.00

Wilt u een afspraak maken, bel dan even met onze klantenservice.


Onze remspecialisten helpen u kiezen

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klantenservice: 0341 267 637

" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(0) "" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(65) "Draagarmen voor alle merken tot 65% korting! - Autopartsonline.nl" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(211) "Autopartsonline levert draagarmen en stuuronderdelen voor alle automerken sinds 1983. ✅ Binnen 24 uur bij u thuis ✅ tot 65% korting ✅ Deskundige helpdesk! ✅Gratis remreiniger en vet ✅ Achteraf betalen." ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(21) "draagarmen-stuurdelen" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(0) "" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "2" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" ["media"]=> array(13) { ["media_id"]=> string(2) "18" ["media_foldername"]=> string(21) "draagarmen-stuurdelen" ["media_content_id"]=> string(2) "78" ["file_type_id"]=> string(1) "1" ["is_thumb"]=> string(1) "0" ["title"]=> string(0) "" ["alt"]=> string(0) "" ["description"]=> string(0) "" ["filename"]=> string(14) "draagarmen.jpg" ["media_content_order"]=> string(1) "0" ["url_raw"]=> string(77) "https://www.autopartsonline.nl/media/draagarmen-stuurdelen/raw/draagarmen.jpg" ["url_normal"]=> string(80) "https://www.autopartsonline.nl/media/draagarmen-stuurdelen/normal/draagarmen.jpg" ["url_thumb"]=> string(79) "https://www.autopartsonline.nl/media/draagarmen-stuurdelen/thumb/draagarmen.jpg" } ["childs"]=> array(5) { [0]=> array(28) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "18" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(2) "23" ["webshop_categoryTitle"]=> string(10) "Draagarmen" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(10) "Draagarmen" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(380) "

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(2078) "

Draagarm kapot?

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden.

Draagarm zelf vervangen

is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers.

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen bellemeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan.

Draagarm bestellen

Bij autopartsonline.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(386) "

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel van uw CAR, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(2125) "

Draagarm CAR kapot?

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Een aantal kenmerken van slijtage aan uw CAR zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden.

Draagarm CAR zelf vervangen

Is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Het beste is om de CAR op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen bellemeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel.

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan.

Draagarm bestellen

Bij autopartsonline.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm voor uw CAR besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen voor uw CAR worden direct getoond.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(52) "Draagarmen CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(135) "CAR Draagarmen koop je voordelig online ✅ Zoek draagarmen op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(10) "draagarmen" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(14) "draagarmen.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" } [1]=> array(28) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "19" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(2) "24" ["webshop_categoryTitle"]=> string(14) "Stabilisatoren" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(14) "Stabilisatoren" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(369) "

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(1466) "

Stabilisatorstang defect.

Als een stabilisator stang kapot gaat dan kunnen er verschillende geluiden ontstaan, een bonkend geluid dit is vooral te merken op een hobbelige weg. Hoe snel de stang zal slijten is ook afhankelijk van het rijgedrag als er veel door kuilen en gaten gereden wordt zal de stang sneller slijten dan bij het rijden op een vlakke weg.

Te hard rijden over een drempel kan ook de stabilisator stang extra belasten rijdt dus altijd met gematigde snelheid over de drempels heen. Omdat de stabilisatorstang in de een 2-tal rubbers hangt zullen deze eerder kapot gaan dan de stang zelf, controleer de rubbers daarom altijd op scheuren en uitdrogen

Stabilisatorstang zelf vervangen

U wilt uw stabilisatorstang zelf vervangen, dat is op zich niet zo moeilijk de stang zit vast met 2 boutjes. Dit is echter wel een beetje afhankelijk van het type auto dat u rijdt. Mocht u er niet uitkomen via autopartsonline.nl kunt u ook de stabilisatorstang laten vervangen tegen vooraf vastgestelde prijzen.

Stabilisatorstang kopen voor uw auto

Om de juiste stabilisatorstang te vinden vult u om te beginnen uw kenteken in op onze website, hierna selecteert u het onderdeel, u ziet direct het juiste auto-onderdeel voor uw auto, voordat wij de spullen gaan versturen wordt er eerst nog even uitvoerig gecontroleerd of u de juiste stabilisatorstang besteld heeft alvorens deze op de post gaat.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(380) "

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang van uw CAR tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(1625) "

Stabilisatorstang CAR defect.

Als een stabilisator stang kapot gaat dan kunnen er verschillende geluiden ontstaan, een bonkend geluid dit is vooral te merken op een hobbelige weg. Hoe snel de stabilisator van uw CAR zal slijten is ook afhankelijk van het rijgedrag als er veel door kuilen en gaten gereden wordt zal de stang sneller slijten dan bij het rijden op een vlakke weg.

Te hard rijden over een drempel kan ook de stabilisator stang extra belasten rijdt dus altijd met gematigde snelheid over de drempels heen. Omdat de stabilisatorstang in de een 2-tal rubbers hangt zullen deze eerder kapot gaan dan de stang zelf, controleer de rubbers daarom altijd op scheuren en uitdrogen

Stabilisatorstang CAR vervangen

U wilt uw stabilisatorstang zelf vervangen, dat is op zich niet zo moeilijk de stang zit vast met 2 boutjes. Dit is echter wel een beetje afhankelijk van het type CAR dat u rijdt. Vaak moet u onder de auto zijn bij de draagarm om de stabilisator te vervangen, de bouten kunnen weleens erg vast zitten door roestvorming. Mocht u er niet uitkomen via autopartsonline.nl kunt u ook de stabilisatorstang laten vervangen tegen vooraf vastgestelde prijzen.

Stabilisatorstang kopen voor uw CAR

Om de juiste stabilisatorstang te vinden vult u om te beginnen uw kenteken in op onze website, hierna selecteert u het onderdeel, u ziet direct het juiste auto-onderdeel voor uw auto, voordat wij de spullen gaan versturen wordt er eerst nog even uitvoerig gecontroleerd of u de juiste stabilisatorstang besteld heeft alvorens deze op de post gaat.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(56) "Stabilisatoren CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(143) "CAR Stabilisatoren koop je voordelig online ✅ Zoek stabilisatoren op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(14) "stabilisatoren" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(18) "stabilisatoren.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" } [2]=> array(28) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "20" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(2) "25" ["webshop_categoryTitle"]=> string(11) "Fuseekogels" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(11) "Fuseekogels" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(439) "

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto  een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(1897) "

Functie van de fuseekogel

Een fuseekogel heeft als functie de draaiende delen bij het sturen op te vangen, ook de opwaartse krachten dient de fuseekogel op te vangen denk hierbij aan drempels en heuvels. Hier heeft de fuseekogel het ook het zwaarste te verduren, een fuseekogel is daarom een echt slijtage onderdeel.

Fuseekogel vervangen

De fuseekogel dient vervangen te worden als deze speling vertoont, de speling treedt op na slijtage van de fuseekogel u kunt dit herkennen als bij het insturen een bonk of knik hoorbaar is. Om de fuseekogel zit een rubberen hoes als deze is gescheurd of versleten dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Een fuseekogelhoes kunt u ook los vervangen dit wordt echter niet geadviseerd, als een hoesje al enige tijd gescheurd is geweest dan kan er vocht bij komen dus ook roest vandaar dat er wordt geadviseerd om de gehele fuseekogel te vervangen.

Met een kapotte fuseekogel door blijven rijden is zeer gevaarlijk als er te veel speling ontstaat dan kan de fuseekogel afbreken met alle gevolgen van dien, hierdoor kunt u de macht over het stuur verliezen. Voelt u enige speling bij het sturen? Bekijk dan of de fuseekogel speling heeft dit dient wel op een brug te gebeuren.

Fuseekogel zelf vervangen

Om zelf een fuseekogel te vervangen heeft u een hefbrug nodig, en enige kennis is zeker een vereiste. Hoe lastig dit vervangen is verschild ook per auto type. Speciaal gereedschap is een must voor dit klusje denk hierbij aan een fuseevork of een fuseetrekker, deze tools zijn ervoor om ervoor te zorgen dat er spanning ontstaat op de fusee.

Na het los draaien van de moeren zal de fuseekogel een paar flinke tikken nodige hebben om los te komen. Na het vervangen van een fuseekogel dient de auto meestal uitgelijnd te worden dit omdat de stand van de wielen iets veranderd.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(443) "

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto  een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. CAR Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(1921) "

Functie van de CAR fuseekogel

Een CAR fuseekogel heeft als functie de draaiende delen bij het sturen op te vangen, ook de opwaartse krachten dient de fuseekogel op te vangen denk hierbij aan drempels en heuvels. Hier heeft de fuseekogel het ook het zwaarste te verduren, een fuseekogel is daarom een echt slijtage onderdeel.

CAR Fuseekogel vervangen

De CAR fuseekogel dient vervangen te worden als deze speling vertoont, de speling treedt op na slijtage van de fuseekogel u kunt dit herkennen als bij het insturen een bonk of knik hoorbaar is. Om de fuseekogel zit een rubberen hoes als deze is gescheurd of versleten dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Een fuseekogelhoes kunt u ook los vervangen dit wordt echter niet geadviseerd, als een hoesje al enige tijd gescheurd is geweest dan kan er vocht bij komen dus ook roest vandaar dat er wordt geadviseerd om de gehele fuseekogel te vervangen.

Met een kapotte fuseekogel door blijven rijden is zeer gevaarlijk als er te veel speling ontstaat dan kan de fuseekogel afbreken met alle gevolgen van dien, hierdoor kunt u de macht over het stuur verliezen. Voelt u enige speling bij het sturen? Bekijk dan of de fuseekogel speling heeft dit dient wel op een brug te gebeuren.

Fuseekogel CAR zelf vervangen

Om zelf een CAR fuseekogel te vervangen heeft u een hefbrug nodig, en enige kennis is zeker een vereiste. Hoe lastig dit vervangen is verschild ook per auto type. Speciaal gereedschap is een must voor dit klusje denk hierbij aan een fuseevork of een fuseetrekker, deze tools zijn ervoor om ervoor te zorgen dat er spanning ontstaat op de fusee.

Na het los draaien van de moeren zal de fuseekogel een paar flinke tikken nodige hebben om los te komen. Na het vervangen van een fuseekogel dient de auto meestal uitgelijnd te worden dit omdat de stand van de wielen iets veranderd.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(53) "Fuseekogels CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(137) "CAR Fuseekogels koop je voordelig online ✅ Zoek fuseekogels op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(11) "fuseekogels" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(15) "fuseekogels.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "2" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" } [3]=> array(28) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "21" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(2) "26" ["webshop_categoryTitle"]=> string(11) "Stuurkogels" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(11) "Stuurkogels" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(421) "

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(1766) "

Wanneer stuurkogel vervangen

Een stuurkogel dient vervangen te worden als er te veel speling ontstaat, word deze niet vervangen tijdig na slijtage dan wordt de verbinding tussen fusee en stuurhuis verbroken hierdoor kan de auto onbestuurbaar worden, merkt u slijtage aan de stuurkogel vervang deze zo snel mogelijk. Slijtage kunt u herkennen aan speling op het wiel, krik uw auto omhoog en voel door uw band naar binnen en buiten te bewegen of hier speling op zit.

Kapotte stuurkogel herkennen

Een kapotte stuurkogel is te herkennen aan een ‘’weker’’ rijgedrag van de auto ook bijgeluiden kunnen ontstaan zoals rammelen en bonken, dit is echter niet altijd het geval. Speling op de stuurkogel kan ook de sporing aantasten van uw auto de banden krijgen hierdoor een verhoogde slijtageslag, ziet u dat de banden harder slijten dan normaal bekijk dan of er speling op het wiel zit.

Zelf een stuurkogel vervangen

Zelf een stuurkogel vervangen word niet aangeraden, laat dit dan ook plaatsen bij een garage naar keuze. Een stuurkogel zit meestal vast met een conische pen vast in het fuseestuk, hier is speciaal gereedschap voor nodig om deze te verwijderen. Een stuurkogel is een belangrijk onderdeel van de wielophanging en daarmee ook de veiligheid van uw auto. Het vervangen zonder kennis van dit onderdeel brengt risico’s met zich mee laat dit daarom bij voorkeur plaatsen.

Stuurkogel kopen

Een stuurkogel bestellen is heel simpel u vult het kenteken in van uw auto en selecteer het onderdeel dat u zoekt, wij voeren na het bestellen van de auto-onderdelen nog even een extra check uit om er zeker van te zijn dat u de juiste onderdelen heeft besteld.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(425) "

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De CAR stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(1773) "

CAR stuurkogel vervangen

Een stuurkogel dient vervangen te worden als er te veel speling ontstaat, word deze niet vervangen tijdig na slijtage dan wordt de verbinding tussen fusee en stuurhuis verbroken hierdoor kan de auto onbestuurbaar worden, merkt u slijtage aan de stuurkogel vervang deze zo snel mogelijk. Slijtage kunt u herkennen aan speling op het wiel, krik uw CAR omhoog en voel door uw band naar binnen en buiten te bewegen of hier speling op zit.

Kapotte stuurkogel herkennen

Een kapotte stuurkogel is te herkennen aan een ‘’weker’’ rijgedrag van de auto ook bijgeluiden kunnen ontstaan zoals rammelen en bonken, dit is echter niet altijd het geval. Speling op de stuurkogel kan ook de sporing aantasten van uw auto de banden krijgen hierdoor een verhoogde slijtageslag, ziet u dat de banden harder slijten dan normaal bekijk dan of er speling op het wiel zit.

Zelf een CAR stuurkogel vervangen

Zelf een stuurkogel vervangen word niet aangeraden, laat dit dan ook plaatsen bij een garage naar keuze. Een stuurkogel zit meestal vast met een conische pen vast in het fuseestuk, hier is speciaal gereedschap voor nodig om deze te verwijderen. Een stuurkogel is een belangrijk onderdeel van de wielophanging en daarmee ook de veiligheid van uw auto. Het vervangen zonder kennis van dit onderdeel brengt risico’s met zich mee laat dit daarom bij voorkeur plaatsen.

CAR Stuurkogel kopen

Een CAR stuurkogel bestellen is heel simpel u vult het kenteken in van uw auto en selecteer het onderdeel dat u zoekt, wij voeren na het bestellen van de auto-onderdelen nog even een extra check uit om er zeker van te zijn dat u de juiste onderdelen heeft besteld.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(53) "Stuurkogels CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(137) "CAR Stuurkogels koop je voordelig online ✅ Zoek stuurkogels op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(11) "stuurkogels" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(15) "stuurkogels.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "3" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" } [4]=> array(28) { ["webshop_category_id"]=> string(2) "25" ["parent_id"]=> string(2) "13" ["media_id"]=> string(3) "133" ["webshop_categoryTitle"]=> string(10) "Spoorstang" ["webshop_categoryKeyword"]=> string(0) "" ["webshop_categoryContent"]=> string(11) "Spoortstang" ["webshop_categoryBrandTitle"]=> string(10) "Spoorstang" ["webshop_categoryBrandContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryModelContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTypeContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionTitle"]=> string(0) "" ["webshop_categoryVersionContent"]=> string(0) "" ["webshop_categoryTextGeneralTop"]=> string(370) "

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

" ["webshop_categoryTextGeneralBottom"]=> string(1975) "

Functie van de spoorstang

Een spoorstang zorgt bij de vooras voor de stuurbeweging van het stuurhuis deze wordt doorgeven aan het fuseestuk, aan de achterzijde bij sommige auto types zorgt de spoorstang voor de juiste sporing van de wielen. De verbindingstukken zijn aan de voorzijde flexibel (binnenste stuurkogel en buitenste stuur kogel) aan de achterzijde zit een kogel en/of rubberlagers. Bij het uitlijnen van de auto wordt altijd gedraaid aan de spoorstang, door het in of uitdraaien van de buitenste stuurkogel kan de auto uitgelijnd worden.

Spoorstang kapot

Een defecte spoorstang is meestal snel te herkennen denk hierbij aan zwaarder sturen te veel weerstand bij het sturen. Ook kan het zijn dat de auto meer naar een bepaalde kant neigt tijdens het rijden dus de uitlijning is niet meer optimaal. Als u één van deze dingen merkt dan moet hoogstwaarschijnlijk de spoorstang vervangen worden.

Vervangen van een spoorstang

Als de spoorstang vervangen moet worden omdat deze krom is of dat de auto niet in lijn is dan zal deze compleet vervangen dienen te worden. Over het algemeen afhankelijk van het type auto is het vervangen van de spoorstang een aardige klus. De kogel aan de kant van het stuurhuis gaat meestal het lastigste los mocht deze nog gewoon intact zijn dan kunt u ervoor kiezen om enkel de buitenste stuurkogel te vervangen.

Na vervanging moet meestal de auto uitgelijnd worden, dit is te voorkomen maar er dient dan goed gekeken worden hoe de spoorstang gemonteerd zit en evt. afgetekend te worden zodat de nieuwe dan wel stuurkogel of spoorstang op precies hetzelfde punt wordt gemonteerd.

Een spoorstang kopen

Het kopen van een spoorstang is zeer eenvoudig u hoeft enkel het kenteken van de auto in te vullen en het product te selecteren. Na de bestelling gaan wij nog even controleren of u de juiste spoorstang heeft besteld voor uw auto.

" ["webshop_categoryTextDetailTop"]=> string(374) "

Een CAR spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

" ["webshop_categoryTextDetailBottom"]=> string(2004) "

Functie van de CAR spoorstang

De CAR spoorstang zorgt bij de vooras voor de stuurbeweging van het stuurhuis deze wordt doorgeven aan het fuseestuk, aan de achterzijde bij sommige auto types zorgt de spoorstang voor de juiste sporing van de wielen. De verbindingstukken zijn aan de voorzijde flexibel (binnenste stuurkogel en buitenste stuur kogel) aan de achterzijde zit een kogel en/of rubberlagers.

Bij het uitlijnen van de auto wordt altijd gedraaid aan de spoorstang, door het in of uitdraaien van de buitenste stuurkogel kan de auto uitgelijnd worden.

Spoorstang kapot

Een defecte spoorstang is meestal snel te herkennen denk hierbij aan zwaarder sturen te veel weerstand bij het sturen. Ook kan het zijn dat de auto meer naar een bepaalde kant neigt tijdens het rijden dus de uitlijning is niet meer optimaal. Als u één van deze dingen merkt dan moet hoogstwaarschijnlijk de spoorstang vervangen worden.

Vervangen van een CAR spoorstang

Als de spoorstang vervangen moet worden omdat deze krom is of dat de auto niet in lijn is dan zal deze compleet vervangen dienen te worden. Over het algemeen afhankelijk van het type auto is het vervangen van de spoorstang een aardige klus. De kogel aan de kant van het stuurhuis gaat meestal het lastigste los mocht deze nog gewoon intact zijn dan kunt u ervoor kiezen om enkel de buitenste stuurkogel te vervangen.

Na vervanging moet meestal de auto uitgelijnd worden, dit is te voorkomen maar er dient dan goed gekeken worden hoe de spoorstang gemonteerd zit en evt. afgetekend te worden zodat de nieuwe dan wel stuurkogel of spoorstang op precies hetzelfde punt wordt gemonteerd.

Een CAR spoorstang kopen

Het kopen van een CAR spoorstang is zeer eenvoudig u hoeft enkel het kenteken van de auto in te vullen en het product te selecteren. Na de bestelling gaan wij nog even controleren of u de juiste spoorstang heeft besteld voor uw auto.

" ["webshop_categoryMetaTitle"]=> string(52) "Spoorstang CAR | Tot 65% goedkoper dan bij de garage" ["webshop_categoryMetaDesc"]=> string(135) "CAR Spoorstang koop je voordelig online ✅ Zoek spoorstang op kenteken ✅ Standaard kwaliteit ✅ Vandaag besteld, morgen in huis ✅" ["webshop_categoryMetaKeywords"]=> string(0) "" ["webshop_categorySlug"]=> string(10) "spoorstang" ["webshop_categoryPageImage"]=> string(14) "spoorstang.png" ["webshop_categoryOrder"]=> string(1) "4" ["webshop_categoryActive"]=> string(1) "1" ["webshop_categoryMenu"]=> string(1) "0" ["webshop_categoryNew"]=> string(1) "0" ["webshop_categorySale"]=> string(1) "0" } } } }