Voordeelpakket remschijven & remblokken

+ inclusief remblok-montageset

Zeker weten of dit product past?
Vul uw kenteken in om te controleren of dit product op uw auto past.

- 65%
298,18
104,36
Prijs per voordeelset
Nu besteld, maandag gratis verzonden!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie
Compleet pakket voor 2 wielen
Nu besteld, maandag gratis verzonden!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie met onze extra check

Artikelnr: voordeelpakket-16422-37280-1218Q

Altijd
zekerheid!
Past dit onderdeel echt op mijn auto? Lees meer over onze check

Wat zit er in de doos?

 • 2 remschijven
 • 4 remblokken
 • waarvan 1 remblok met slijtindicator
 • 4 achterplaatjes tegen piepen
 • 4 bouten
 • 1 complete remblok montageset
 • 1 flacon reiniger (per bestelling)
 • 1 tube keramisch vet (per bestelling)

Wat is standaard kwaliteit?

 • Standaard gemonteerd op uw automerk
 • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
 • Beste prijs / kwaliteit verhouding
 • 2 jaar garantie
 • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Producteigenschappen

 • 1e keuze van meer dan 10.000 garages
 • Gemaakt in Europa
 • Exacte pasvorm

Wat is standaard kwaliteit?

 • Standaard gemonteerd op uw automerk
 • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
 • Beste prijs / kwaliteit verhouding
 • 2 jaar garantie
 • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Hoeveel extra voordeel krijg ik?

ArtikelNormale prijsExtra korting
2 x
Remschijven
€67,18€2,42
1 x
Remblokken
€28,33€1,21
1 x
Remblok montagesets
€13,70€1,21
€109,20€4,84
Prijs voor de gehele set
104,36
Specificaties

Product specificaties

Ø Buiten diameter
257 mm
Aantal wielbouten
4 -gat
dikte
22 mm
Min. Dikte
20,2 mm
Totale hoogte
41 mm
type
Geventileerd
Centreringdiameter [mm]
59 mm
Ø Steekmaat wielbouten diameter
98 mm
Gewicht
5,47 kg
Remsysteem
BOSCH
Remsysteem fabrikant
BOSCH
Hoogte
53,6 mm
Breedte
122,8 mm
dikte
17 mm
Lengte
215 mm
Bijzonderheden
Met ingebouwde slijtagesensor
Aantal indicators
1 Aantal per as
Gewicht
1,4 kg
Remsysteem
BOSCH
Gewicht
0,04 kg
Merk

Over het merk All Brake Systems/ ABS

Wij verkopen auto-onderdelen van het merk All Brake Systems. Ook wel afgekort als ABS. Het onderdelenpakket van ABS omvat remonderdelen, stuur- en chassisdelen en wiellagers. Kortom de onderkant van de auto. Onderdelen van ABS worden al sinds 1978 geleverd. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 garages door heel Europa ABS als eerste keuze.

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen. Het merk is dan ook al meer dan 40 jaar een veilig en vertrouwd begrip in de automotive wereld.

Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en modellen in alle Europese landen.

Veelgestelde vragen
Hoe lang remschijven mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remschijven ongeveer 80.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en kunnen ze langer mee gaan. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval ook een hogere kwaliteit remschijf.
Remschijven moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. De minimale dikte is afhankelijk van de remschijf die je op je auto gemonteerd hebt. Onder de kop ‘specificaties’ vind je de minimale remschijfdikte. Verder dienen de remschijven vervangen te worden wanneer het stuur trilt bij het remmen of wanneer het remvermogen is afgenomen.
Als je voor het eerst remschijven gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutel set met torx en inbus? Dan is het vervangen van remschijven al goed te doen. Neem er de eerste keer 2 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Bekende standaard kwaliteit merken zijn Bosch, TRW, All Brake Systems (ABS), ATE en Zimmermann. Wij leveren standaard kwaliteit remschijven van het merk All Brake Systems (ABS). Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo of Brakemax remschijven en remblokken.
Nee, wanneer je je remschijven vervangt is het de gouden regel om ook remblokken gelijk mee te vervangen. Waarom zul je denken? Dit komt omdat remblokken inslijten op de remschijf. In geval van nieuwe remschijven wil je dat de nieuwe remschijven worden ingesleten met een nieuwe remblok. Alleen dan krijg je een ideale afslijting van de remblokken wat zorgt voor optimale remprestaties. Andersom is dit echter niet nodig.
Op de standaard kwaliteit remschijven kun je het beste ook standaard kwaliteit remblokken plaatsen. Deze zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor optimale remprestaties. Verlang je iets meer van je remmen maar wil je niet gelijk duurdere remschijven aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een upgrade met remblokken van Brembo. Deze zijn van een hogere kwaliteit en geven je misschien wel net het verschil waar je naar op zoek bent.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remschijven zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remschijven zo’n 80.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remschijven. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Hoe lang remblokken mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remblokken ongeveer 50.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en rij je er meer kilometers mee. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval de hogere kwaliteit van Brembo.
Remblokken moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. Dit wordt vaak aangegeven door een lampje op je dashboard. Deze wordt aangestuurd door middel van een slijtindicator. Heb je geen lampje voor de remmen op je dashboard? Dan kan het zijn dat de remblokken op je auto zijn uitgerust met een akoestische slijtindicator. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de remblokken een scherp schurend metaal geluid maken zodra deze versleten zijn. Dit is duidelijk hoorbaar.
Als je voor het eerst remblokken gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutelset met torx en inbus? Dan is het vervangen van remblokken goed te doen. Neem er de eerste keer 1,5 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Dat is niet altijd nodig. Remblokken gaan minder lang mee dan remschijven en slijten bovendien op de remschijf. Daarom is het bij remblokken niet nodig om ook gelijk de remschijven te vervangen. Zoals andersom wel het geval is. Natuurlijk wil je wel voorkomen dat je 10.000 km later toch je remschijven moet vervangen en daarom ook weer nieuwe remblokken moet plaatsen. Dus kijk voordat je de remblokken gaat bestellen ook gelijk of de remschijven aan vervanging toe zijn. Dat kan je weer een besparing opleveren in de toekomst.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of in het rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Standaard kwaliteit remblokken zijn vergelijkbaar met de kwaliteit remblokken waar je auto mee afgeleverd is. Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo remblokken.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remblokken zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remblokken zo’n 50.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remblokken. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Ja, dit artikel past op uw auto. Uit onze database blijkt dat dit product het vaakst is verkocht voor uw autotype. In 80% van de gevallen klopt dit ook. Voor extra zekerheid vragen wij na elke bestelling om het chassisnummer. Hiermee controleren we uw bestelling ook nog in het dealersysteem van uw auto. Zo krijg u altijd de passende spullen.
Ja, bij ons krijgt u altijd 2 jaar garantie.
Jazeker. Wij zijn de moeilijkste niet. Wilt u het product retourneren? Dan kan dit binnen 100 dagen.

Zeker weten of dit product past?
Controleer via uw kenteken of dit product past op uw auto.

Geen kenteken?

Tip!

 • U kunt ons altijd bellen op 0341 267 637 als u nog vragen heeft over dit product.
 • Wij hebben een vakkundige Nederlandse helpdesk.

4 product-reviews voor dit product

Voor deze voordeelpakket hebben wij 4 reviews met een gemiddeld cijfer van 4,5 van 5.

Geen afbeelding

Joey T (Op 24-12-2017)

Duidelijke website...en product snel geleverd volgens afspraak
Geen afbeelding

Mason K (Op 27-11-2021)

goed telefonisch contact, goede prijzen, snel geleverd. Aangeraden bij andere mensen en garage
Geen afbeelding

Kaj N (Op 16-01-2022)

Na online een bestelling geplaatst te hebben ben ik zsm keurig terug gebeld om een en ander te controleren,en verliep alles zoals het hoort.... Levering op tijd,en alles past en klopt,geleverd met remreiniger en thermisch vet... netjes en compleet Superrr
Geen afbeelding

Constantijn A (Op 17-02-2020)

Lekker snel de juiste onderdelen A++++. Die vind je tegenwoordig niet meer zo veel... Bedankt ! En ik hoop veel vaker zaken te doen met jullie
Toepasbaarheid
Dit product past ook op
Alfa Romeo
Bekijk alle 1 modellen
Mito (955_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.4
09-2008
heden
1.4 Multiair
08-2010
heden
1.4 Turbo Multiair
10-2009
heden
Fiat
Bekijk alle 4 modellen
Bravo Ii (198_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.4
04-2007
heden
Idea (350_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.2 16v
01-2004
heden
1.3 D Multijet
01-2004
heden
1.4
10-2005
heden
1.4 16v
01-2004
heden
1.4 Lpg
03-2009
heden
Panda (169_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.3 D Multijet 4x4
10-2004
heden
1.4
10-2006
heden
Stilo (192_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.2 16v (192_xa1b)
02-2002
11-2006
1.4 16v
01-2004
11-2006
1.4 16v
03-2005
11-2006
1.6
04-2005
11-2006
1.6 16v (192_xb1a)
10-2001
11-2006
1.6 16v
05-2005
11-2006
Lancia
Bekijk alle 1 modellen
Musa (350_)
Type
Bouwjaar
Tot
1.3 D Multijet
10-2004
09-2012
1.4
10-2007
09-2012
1.4
10-2004
09-2012
1.4
09-2005
09-2012
1.4 Lpg
11-2010
09-2012
Standaardnummers
46401356
ALFA ROMEO / FIAT / LANCIA / ALFAROME/FIAT/LANCI
46831041
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
52015293
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
60812137
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
51896287
CHRYSLER / FIAT / LANCIA
1606321980
CITROu00cbN / PEUGEOT
1618879780
CITROu00cbN / PEUGEOT
4249.74
CITROu00cbN / PEUGEOT
4249E5
CITROu00cbN / PEUGEOT
4249L2
CITROu00cbN / PEUGEOT
46542383
FIAT
51896288
FIAT / LANCIA
52063172
FIAT
59064264
FIAT
71739640
FIAT
4249.73
PEUGEOT
80710
SPIDAN
8DD 355 103-961
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 103-971
HELLA / HELLA PAGID
8DD 355 124-921
HELLA / HELLA PAGID
24.0122-0197.1
ATE
24.0322-0197.1
ATE
422197
ATE
51811
PAGID
51811PRO
PAGID
186590
VALEO
0 986 478 639
BOSCH
0 986 479 B43
BOSCH
0 986 BB4 015
BOSCH
F 026 A06 819
BOSCH
92069600
TEXTAR
92069603
TEXTAR
92069605
TEXTAR
562178CH
CHAMPION
562178J
JURID
562178JC
JURID
521575
BENDIX
353612210240
MAGNETI MARELLI
360204000473
MAGNETI MARELLI
360406029400
MAGNETI MARELLI
360406029401
MAGNETI MARELLI
360704027800
MAGNETI MARELLI
361302040238
MAGNETI MARELLI
431602042400
MAGNETI MARELLI
J3300801
HERTH+BUSS JAKOPARTS
MDC1084
MINTEX
MDC1084C
MINTEX
BDC 4674
QUINTON HAZELL
BSF 4674
QUINTON HAZELL
108640
FEBI BILSTEIN
22927
FEBI BILSTEIN
DF2734
TRW
09.5843.10
BREMBO / BRADI
09.5843.11
BREMBO
09.9630.10
BREMBO
FD.054.000
BREMBO
FS.054.000
BREMBO
DDF 762
FERODO
DDF762-1
FERODO
DDF762C
FERODO
230.2365.20
ZIMMERMANN
230.2365.52
ZIMMERMANN
BS4674
FTE
BS4674B
FTE
33 10 0139
SWAG
70 92 2927
SWAG
8120 15119
TRISCAN
8120 15119C
TRISCAN
1.2210.2.4
BRADI
14.0252
PEX
BG 3574
DELPHI
6110216
METZGER
BS 8164
BRECO
BS 8539
BRECO
BV 8164
BRECO
815161053
OBTEC A/S
BN-0215
AKEBONO
BN-0215E
AKEBONO
BBD5086
BORG & BECK
BS 4674
FAG
23-0407
METELLI
23-0407C
METELLI
RDV286
DOYEN
202336
NK
312336
NK
BS-4430
OPTIMAL
BS-4430C
OPTIMAL
DC04.108
FRIGAIR
15031
MAPCO
215 521 0002
MEYLE
215 521 0002/PD
MEYLE
215 521 0022
MEYLE
215 521 0022/PD
MEYLE
6235.20
REMSA
6443.10
REMSA / ROADHOUSE
DI-0223
JAPANPARTS
78BD1650-2
ICER
V24-80006
VAICO
HP57839
HAVAM
NBD453
NATIONAL
BAR22197
BARUM
L2121V
LPR
L2121VR
LPR
DF679
TRUSTING
RAD1054C
REMY
FO 2534
ROULUNDS BRAKING
60-00-0223
ASHIKA
WN786
NECTO
142.191
CAR
HPD 191
CAR
D1207
MGA
PB 2946
RHIAG
PB 2946C
RHIAG
DI955526
Brake ENGINEERING
DSK822
APEC braking
SDK6147
APEC braking
PCD10412
DON
TB219063
FENOX
BD-1650
FREMAX
6106002
SASIC
4163102700
JP GROUP
6027341
GIRLING
BR 326 VA100
BRECK
24584
AP
24584 V
AP
24873
AP
6443 10
KAWE
V042
PILENGA
BD0679
fri.tech.
722 598
TOPRAN
19-1650
E.T.F.
800-407C
CIFAM
1110207
D6443.10
WOKING
628.1253
VILLAR
628.6926
VILLAR
RD00200
RAICAM
53.110.15640
ST-TEMPLIN
53.111.15640
ST-TEMPLIN
ADL144306
BLUE PRINT
24012201901-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012201901PR-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012201901-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012201971-PCS-MS
MASTER-SPORT GERMANY
24012201971-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
BDA1235.20
OPEN PARTS
BDR1235.20
OPEN PARTS
25056z
KLAXCAR FRANCE
19-0998
MAXGEAR
19-0998MAX
MAXGEAR
19-0998SPORT
MAXGEAR
80-1987
IJS
ADC1808V
COMLINE
AND6119
COMLINE
LVBE283
MOTAQUIP
P330-032
ASHUKI
98034
VEMA
98613
VEMA
B1.G222-0197.1
GALFER
10303884
ALANKO
600223
JAPKO
1031010
KAMOKA
1031524
KAMOKA
B130299
DENCKERMANN
C3F015ABE
ABE
BSG 70-210-007
BSG
FIA106
JURATEK
WGR0762-1
WAGNER
BD1297
DJ PARTS
BD2710
DJ PARTS
PRD2460
PROTECHNIC
6043065
KRAFT AUTOMOTIVE
PBD2734
PATRON
71413
ASAM
6020-1139VK-SX
STELLOX
6020-1139V-SX
STELLOX
BN-1406
LYNXauto
CD6762V
BREMSI
71770062
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
71770104
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
77364393
ALFA ROMEO / FIAT / ALFAROME/FIAT/LANCI
77365201
ALFA ROMEO / ALFAROME/FIAT/LANCI / ABARTH
425407
CITROu00cbN / PEUGEOT
425496
CITROu00cbN / PEUGEOT
71752983
FIAT
71754802
FIAT
71770058
FIAT
71770060
FIAT
71770078
FIAT
71770082
FIAT
77362091
FIAT
77362194
FIAT
77362548
FIAT / LANCIA
77363035
FIAT / LANCIA
77363942
FIAT
77363974
FIAT
77364158
FIAT / LANCIA
77364394
FIAT
77364477
FIAT
77364517
FIAT
77364588
FIAT
77364637
FIAT
77364798
FIAT
77364832
FIAT
77364874
FIAT
77364919
FIAT
77365651
FIAT
9949273
FIAT
9949340
LANCIA
8DB 355 012-841
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 015-491
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 018-821
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 025-301
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 039-341
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-3818.2
ATE
13.0460-3826.2
ATE
13.0460-3850.2
ATE
13.0460-3982.2
ATE
13.0470-3826.2
ATE
13.0470-3982.2
ATE
603818
ATE
603826
ATE
603850
ATE
603982
ATE
LD3826
ATE
LD3982
ATE
T1501
PAGID
T1648
PAGID
T2003
PAGID
T2631
PAGID
T5162
PAGID
301426
VALEO
598426
VALEO
598670
VALEO
601099
VALEO
606662
VALEO
670426
VALEO
872705
VALEO
0 986 424 597
BOSCH
0 986 424 784
BOSCH
0 986 494 070
BOSCH
0 986 494 113
BOSCH
0 986 BB0 847
BOSCH
0 986 BB0 969
BOSCH
0 986 TB2 414
BOSCH
0 986 TB2 836
BOSCH
26486
LEMFu00d6RDER
23705 170 1 5 T4047
TEXTAR
2370502
TEXTAR
2370507
TEXTAR
2370581
TEXTAR
2397901
TEXTAR
2397903
TEXTAR
573164CH
CHAMPION
573074J
JURID
573164J
JURID
573172J
JURID
573306J
JURID
573323J-D
JURID
510211
BENDIX
510409
BENDIX
573074B
BENDIX
323700033900
MAGNETI MARELLI
323700034000
MAGNETI MARELLI
323700041800
MAGNETI MARELLI
323700041900
MAGNETI MARELLI
323700042000
MAGNETI MARELLI
363700201648
MAGNETI MARELLI
363700202003
MAGNETI MARELLI
363700205162
MAGNETI MARELLI
363700423085
MAGNETI MARELLI
363700423108
MAGNETI MARELLI
363700423140
MAGNETI MARELLI
363700423169
MAGNETI MARELLI
363702161160
MAGNETI MARELLI
363702161407
MAGNETI MARELLI
363702161493
MAGNETI MARELLI
363802160510
MAGNETI MARELLI
363802160848
MAGNETI MARELLI
363802160887
MAGNETI MARELLI
363802160889
MAGNETI MARELLI
363916060126
MAGNETI MARELLI
363916060430
MAGNETI MARELLI
430216171160
MAGNETI MARELLI
430216171407
MAGNETI MARELLI
MDB2239
MINTEX
MVK0006
MINTEX
MVK0011
MINTEX
BP1315
QUINTON HAZELL
BP1578
QUINTON HAZELL
BP1714
QUINTON HAZELL
116055
FEBI BILSTEIN
16555
FEBI BILSTEIN
16879
FEBI BILSTEIN
GDB1482
TRW
GDB1482DTE
TRW
GDB1590
TRW
GDB1654
TRW
GDB1654DTE
TRW
GDB1746
TRW
GDB1891
TRW
07.B314.04
BREMBO
P23085
BREMBO
P23108
BREMBO
P23108N
BREMBO
P23140
BREMBO
FDB1466
FERODO
FDB1466W
FERODO
FDB1666
FERODO
FDB1946
FERODO
FSL1466
FERODO
FSL1946
FERODO
23705.180.1
ZIMMERMANN
23705.180.2
ZIMMERMANN
23705.980.1
ZIMMERMANN
BL1796A4
FTE
BL1796B4
FTE
BL2017A4
FTE
70 11 6055
SWAG
70 91 6555
SWAG
70 91 6879
SWAG
8110 15019
TRISCAN
8110 15037
TRISCAN
8110 15052
TRISCAN
7.621S
PEX
7.728
PEX
LP1722
DELPHI
LP2015
DELPHI
0858.01
METZGER / REMSA
0858.11
METZGER / REMSA
1170102
METZGER
1170296
METZGER
AN-4287WK
AKEBONO
AN-4287WKE
AKEBONO
AN-4454WK
AKEBONO
AN-4454WKE
AKEBONO
AN-4521K
AKEBONO
AN-4521KE
AKEBONO
AN-4586KE
AKEBONO
D1616-8829
FMSI-VERBAND
BBP1716
BORG & BECK
BBP1997
BORG & BECK
BPPE-1007
AISIN
22-0321-0
METELLI
RBP291
DOYEN
222380
NK
85801
OPTIMAL
BP-85801
OPTIMAL
PD04.501
FRIGAIR
6560
MAPCO
6596
MAPCO
025 237 0517/PD
MEYLE
025 237 0517/W
MEYLE
025 237 0718
MEYLE
2858.01
ROADHOUSE
2858.11
ROADHOUSE
PA-0015AF
JAPANPARTS
PA-0248AF
JAPANPARTS
181444
ICER
181444-701
ICER
V24-0064
VAICO
HP 7649
HAVAM
HP7741
HAVAM
NP2142
NATIONAL
NP2151
NATIONAL
BA2283
BARUM
05P1225
LPR
05P1264
LPR
05P1266
LPR
05P763K
LPR
330.0
TRUSTING / fri.tech.
858.01
KAVO PARTS
RAP1139
REMY
RAP1181
REMY
693781
ROULUNDS BRAKING
FO 693781
ROULUNDS BRAKING
SP 422 PR
SCT - MANNOL
50-00-0015
ASHIKA
FD6916A
NECTO
FD6916N
NECTO
566
MGA
728
MGA
BD S361P
RHIAG
BD S780P
RHIAG
PA1306
Brake ENGINEERING
PA1604
Brake ENGINEERING
PA1861
Brake ENGINEERING
PA1919
Brake ENGINEERING
PAD1274
APEC braking
PAD1549
APEC braking
PAD1629
APEC braking
PAD2001
APEC braking
PD3063
APEC braking
PCP1475
DON
N-569
COBREQ
FBP-1218
FREMAX
6210015
SASIC
DBP231466
DURON
3363601310
JP GROUP
3363601610
JP GROUP
6114824
GIRLING
6115904
GIRLING
6116544
GIRLING
6118534
GIRLING
6118914
GIRLING
23705 00 701 10
BRECK
23979 00 701 10
BRECK
0858 01
KAWE
0858 11
KAWE
12-0942
E.T.F.
12-1243
E.T.F.
822-321-0
CIFAM
1050199
P9583.01
WOKING
P9583.11
WOKING
626.0763
VILLAR
626.0763K
VILLAR
626.1225
VILLAR
626.1264
VILLAR
626.1266
VILLAR
812
SIMER
RA.0760.0
RAICAM
RA.0760.4
RAICAM
ADL144201
BLUE PRINT
13046038182-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046038182T-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046038262N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046038502N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046039822N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046039822-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
13046039822T-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
202201970
MASTER-SPORT GERMANY
202202310
MASTER-SPORT GERMANY
202202311
MASTER-SPORT GERMANY
BPA0858.01
OPEN PARTS
BPA0858.11
OPEN PARTS
24140z
KLAXCAR FRANCE
19-0514
MAXGEAR
19-1981
MAXGEAR
ADB11037
COMLINE
ADB11535
COMLINE
ADB11702
COMLINE
CBP11037
COMLINE
CBP11037WL2
COMLINE
CBP11535
COMLINE
CBP11702
COMLINE
LVXL1038
MOTAQUIP
LVXL1383
MOTAQUIP
LVXL1714
MOTAQUIP
P1-1044
ASHUKI
P1-1482
ASHUKI
837600
VEMA
837601
VEMA
837604
VEMA
K401701
VEMA
K401702
VEMA
DFB2654
DITAS
DFB3678
DITAS
B1.G102-0737.2
GALFER
B1.G102-0740.2
GALFER
B1.G102-0987.2
GALFER
10300998
ALANKO
10301013
ALANKO
10302041
ALANKO
500015
JAPKO
500248
JAPKO
BRP1274
EEC
JQ1012932
KAMOKA
JQ1018114
KAMOKA
B110185
DENCKERMANN
C1F036ABE
ABE
C1F059ABE
ABE
BSG 25-200-002
BSG
BSG 70-200-005
BSG
FK20000
KAISHIN
FK20006
KAISHIN
151-1773
WEEN
151-1897
WEEN
151-1969
WEEN
JCP1466
JURATEK
WBP23705A
WAGNER
BP1822
DJ PARTS
BP1971
DJ PARTS
BP2130
DJ PARTS
PRP0187
PROTECHNIC
1850.0058189
KSH EUROPE
6003059
KRAFT AUTOMOTIVE
6003320
KRAFT AUTOMOTIVE
PBP1466
PATRON
PBP1666
PATRON
55401
ASAM
869 001L-SX
STELLOX
869 001-SX
STELLOX
869 011L-SX
STELLOX
869 011-SX
STELLOX
BD-2812
LYNXauto
BKM705
CASALS
JAPPA-0015AF
PEMEBLA
PF1248
PROCODIS FRANCE
BP2942
BREMSI
7551218
FIAT
4211218
PEUGEOT
0440994000
TOYOTA
8DZ 355 202-661
HELLA / HELLA PAGID
13.0460-0454.2
ATE
K0101
PAGID
1 987 474 311
BOSCH
82054200
TEXTAR
792258J
JURID
600000101910
MAGNETI MARELLI
J3662014
HERTH+BUSS JAKOPARTS
MBA1218
MINTEX
PFK413
TRW
PFK587
TRW
A 02 356
BREMBO
A 02 357
BREMBO
1218
PEX / OJD (QUICK BRAKE)
LX0313
DELPHI
LX0324
DELPHI
109-1218
METZGER / OJD (QUICK BRAKE) / KAWE
BBK1204
BORG & BECK
7923218
NK
9315
MAPCO
HP 41218
HAVAM
HP4618
HAVAM
1163651610
JP GROUP
D42343A
AUTOFREN SEINSA
420008
ERT
901218
FRENKIT
27-1444
MAXGEAR
10315290
ALANKO
PSRK1020
PATRON
2281
CARRAB BRAKE PARTS
00-01541-SX
STELLOX
Vragen? Bel ons!
0341 267 637
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.