De juiste remblokken op kenteken bestellen

Tegenwoordig is het bestellen van remblokken op kenteken een begrip voor vele webshops. Waarom zou je de bestelling dan juist bij Auto Parts moeten doen? Omdat u bij een online bestelling goedkoper uit bent dan wanneer u hiervoor naar een automaterialen winkel moet gaan. Dat niet alleen, want hier krijgt u gegarandeerd het juiste onderdeel in huis haalt. Niets is zo vervelend dan moeten wachten op een onderdeel en deze dan niet juist blijkt te zijn. Maar u had toch besteld aan de hand van het kenteken? Auto Parts kijkt verder dan alleen het kenteken. De reden hiervan is dat er ondanks de range van uw automerk en type een onderdeel weergeeft, hier toch verschil in kan zitten. Dit heeft alles te maken met de precieze uitvoering van de auto. Dit komt niet naar voren met alleen de gegevens van het kenteken. Daarom is het chassisnummer nodig en de standaard onderdelen data van (merk) om het juiste onderdeel te kunnen bestellen.

Wij zijn hier uniek mee en doen dit als enigste webshop in Europa.

Eenvoudig remblokken bestellen op kenteken

Bij Auto Parts vindt u de kennis en specialisatie als het gaat om remdelen, stuurdelen en wiellagers. Omdat de technische standaard onderdelen data, wat door de fabrikant van uw automerk, is gemaakt zeer complex is. Weten onze experts inmiddels ook hoe dit systeem werkt. Dankzij het continu “up to date” houden van dit systeem voorkomt u dat u (ongemerkt) een verkeerd onderdeel bestelt. Want wanneer u remblokken gaat bestellen op kenteken, dan voert u uw kenteken in om op zoek te gaan naar het juiste onderdeel. Vervolgens is er een koppeling gemaakt tussen het kenteken en het chassisnummer. Hierdoor wordt uw zoekopdracht direct naar het juiste onderdeel geleid. Om er dubbel zeker van te zijn dat uw zoekopdracht juist is. Zal een van onze technische medewerkers nog een controle uitvoeren, waarna u beslist het passende onderdeel zal ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.