Remklauw revisieset

De remklauw met remblokken zorgen ervoor dat blokken tegen de remschijven geduwd wordt tijdens het remmen dit gaat middels remvloeistof dat een piston ook wel zuiger genoemd in de remklauw bediend. Doordat een nieuwe remklauw prijzig kan zijn wil men de remklauw ook nog wel eens reviseren. Er zijn remklauw revisiesets met en zonder piston te koop zonder piston zijn alleen de rubber afdichtingen en stofkappen.

Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remklauw reviseren

Om een remklauw te reviseren moet u nauwkeurig te werk gaan. U kunt  achter remklauwen met ingebouwd handrem mechanisme niet reviseren hier zijn geen revisiesets voor te koop. Als de remklauw lekt kunt u vaak met de revisieset zonder piston het euvel verhelpen echter als de remklauw vast zit is dit vaak het piston of zuiger dat kapot is.Let er op dat u zorgt dat altijd beide remklauwen zowel links als rechts hetzelfde qua druk werken,dus dat deze beide een even grote druk uitoefenen op de remblokken anders onstaat er remverschil en zal de auto naar links of rechts trekken bij het remmen.

Ook kunnen de remschijven en remblokken defect gaan bij een slecht werkende remklauw.

Remklauw revisieset kopen.

Als u besluit om een remklauwrevisie set te kopen is het zaak goed te kijken of de remklauw nog wel zelf te reviseren is. Tevens is het handig om  de prijzen van de nieuwe remklauw en de prijzen van de revisieset te verglijken, daar een nieuwe remklauw bij autopartsonline erg scherp geprijst is. Ook is het handig om de remklauw geleidebussen mee te vervangen daar deze vaak defect gaan.

Alle remklauw revisieset