Remschijven Maserati 4200 gt spyder

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
4200 Gt Spyder Cabriolet
2001 - heden
2001 - hedenCabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Geperforeerde remschijven

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een ingebouwd handrem mechanisme bediend de handrem achter. Grote prijsverschillen zijn van invloed op de kwaliteit van de onderdelen. Men krijgt 2 weken de tijd om de auto in orde te maken. Toleranties worden altijd in acht genomen bij de productie.

Sport remschijven Maserati 4200 GT SPYDER

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Rembekrachtiging zit nu op iedere auto en is erg comfortabel. Brakemax sport schijven zijn geperforeerde remschijven. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de Maserati dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Een noodstop moet men zien te vermijden om schade te beperken. Zonder geldig apk keurings rapport mag de auto niet op de openbare weg. Een vast zittende remklauw oververhit de remschijf Oververhitting kan ook door verkeerde remblokken komen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Te veel roest is ook een apk afkeur.

Alle Maserati 4200 Gt Spyder remschijven