Tesla stabilisatoren

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Selecteer automodel

Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Stabilisatorstang Tesla defect.

Als een stabilisator stang kapot gaat dan kunnen er verschillende geluiden ontstaan, een bonkend geluid dit is vooral te merken op een hobbelige weg. Hoe snel de stabilisator van uw Tesla zal slijten is ook afhankelijk van het rijgedrag als er veel door kuilen en gaten gereden wordt zal de stang sneller slijten dan bij het rijden op een vlakke weg.

Te hard rijden over een drempel kan ook de stabilisator stang extra belasten rijdt dus altijd met gematigde snelheid over de drempels heen. Omdat de stabilisatorstang in de een 2-tal rubbers hangt zullen deze eerder kapot gaan dan de stang zelf, controleer de rubbers daarom altijd op scheuren en uitdrogen

Stabilisatorstang Tesla vervangen

U wilt uw stabilisatorstang zelf vervangen, dat is op zich niet zo moeilijk de stang zit vast met 2 boutjes. Dit is echter wel een beetje afhankelijk van het type Tesla dat u rijdt. Vaak moet u onder de auto zijn bij de draagarm om de stabilisator te vervangen, de bouten kunnen weleens erg vast zitten door roestvorming. Mocht u er niet uitkomen via autopartsonline.nl kunt u ook de stabilisatorstang laten vervangen tegen vooraf vastgestelde prijzen.

Stabilisatorstang kopen voor uw Tesla

Om de juiste stabilisatorstang te vinden vult u om te beginnen uw kenteken in op onze website, hierna selecteert u het onderdeel, u ziet direct het juiste auto-onderdeel voor uw auto, voordat wij de spullen gaan versturen wordt er eerst nog even uitvoerig gecontroleerd of u de juiste stabilisatorstang besteld heeft alvorens deze op de post gaat.

Alle Tesla stabilisatoren

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74 WhatsApp us!