Stuurkogels Cadillac

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Stuurkogels voor uw Cadillac bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

De juiste stuurkogel vinden

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Stuurkogel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Alle Cadillac stuurkogels