Wiellagers Ferrari

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ferrari

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een wiellager vervangen kan zelf gedaan worden mits er geperst kan worden, de klus is per autotype erg verschillend er kan dus niet zomaar een werk tijd aan gegeven worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wiellagers of wielnaven vindt u voor alle type op onze website alle technische info staat bij de artikelen inclusief alle binnen en buiten maten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Alle Ferrari wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!