Wiellagers Ford Econovan

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Econovan Bestelwagen
1985 - 1992
1985 - 1992Bestelwagen
Econovan
1986 - 1992
1986 - 1992Bus
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ford ECONOVAN

Bij de apk keuring van uw auto worden ook de wiellagers gecontroleerd. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Hoe lager de CW waarde hoe minder lucht weerstand er plaats vind. De onderdelen welke het meest vervangen worden aan huidige auto’s zijn de slijt onderdelen.

Wiellagers op uw auto

Ingevoerde auto’s hebben vaak andere onderdelen dan Nederlandse voertuigen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Onderdelen die aan het motorblok gemonteerd zijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Ronkend geluid bij een wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Ford, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onderhoud aan de auto kan een grote kostenpost zijn. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Alle Ford Econovan wiellagers