Wielnaven Chevrolet Corsica

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CHEVROLET type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Corsica
1987 - 1996
1987 - 1996Sedan
Corsica Hatchback
1988 - 1991
1988 - 1991
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Achterwielnaaf zelf monteren

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Chevrolet CORSICA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Er bestaan conische lagers, dit wiellager bestaat uit 4 losse schalen en ringen met kogels. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Chevrolet

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wiellager fabrikanten in europa.

Alle Chevrolet Corsica wielnaven