Wielnaven Iveco

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Iveco

Mechanische energie zorgt altijd voor warmte ontwikkeling in de componenten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Remschijven met voor gemonteerde wielnaven komen bij renault veel voor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Achterwielnaaf zelf monteren

Kies altijd de juiste maat banden op uw auto om de juiste rijeigenschappen te garanderen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Autobanden zijn in vele maten en soorten te koop. Banden zijn ook slijtage delen en dienen ook tijdig gecontroleerd te worden.

Alle IVeco wielnaven