Remtrommels Audi A6 allroad

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
A6 Allroad
2006 - 2011
2006 - 2011Stationwagen
A6 Allroad
2012 - heden
2012 - hedenStationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Audi A6 Allroad

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Een nieuwe remtrommel kopen bij AutoPartsOnline gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Remtrommels met wiellagers

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Lucas, Jurid, ABS, Textar, Bosch en Pagid De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remtrommels voor uw Audi bestellen

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Alle Audi A6 Allroad remtrommels